Дефинитивно си оди!Значи Торес дефинитивно останува ?
Дефинитивно ќе знаеме за точно 24 часаЗначи Торес дефинитивно останува ?
пандев имаше само пола година останата од договор тој тужеше зш не го ставаа да играт а пред тоа прва постава. а торес е сосмем друга ситуација тој има 2 и пол години останато од договор значи ако сакет ливерпоол да му ја упропастет кариерана комотно мозат да го дрзат 1 и пол во резерви( освен ако нема некоја клузула во договор да е првотиме, јас лично не вервам дека има). се надевам ти е појасно сеаедно прашање до вас чисто ме интересира не е некоја провокација
знам пандев го тужеше лацио затоа што не го продаде и чекаше една година и после го пуштија за 2-3 мил не се секавам точно
е сега да ли има нешто такво во клаузулата на торес или не?
појасно ми е фалапандев имаше само пола година останата од договор тој тужеше зш не го ставаа да играт а пред тоа прва постава. а торес е сосмем друга ситуација тој има 2 и пол години останато од договор значи ако сакет ливерпоол да му ја упропастет кариерана комотно мозат да го дрзат 1 и пол во резерви( освен ако нема некоја клузула во договор да е првотиме, јас лично не вервам дека има). се надевам ти е појасно сеа
Пандев сакаше да си оди но не го пуштија. НО и покрај тоа тој не изјави дека нема да игра ако не го продадат т.е Лацио без никаква причина го исфрли од тимот и затоа си замина како слободен а претходно ги тужеше.едно прашање до вас чисто ме интересира не е некоја провокација
знам пандев го тужеше лацио затоа што не го продаде и чекаше една година и после го пуштија за 2-3 мил не се секавам точно
е сега да ли има нешто такво во клаузулата на торес или не?
За Адам сум сигурен а за Јанг ќе видиме но како што тргнало утре очекувај го на прегледиДефинитивно ќе знаеме за точно 24 часа
Иначе не знам за шансите со Јанг, ама мислам дека Чарли Адам ќе успееме да го лапнеме.
ц.ц.ц.ц.ц.ц ти најмногу ќе профитираш од ова :pos2: и пред тоа беше за продавање на Торес така да тебе ова најлесно ти паѓа:tv:http://www.chelseafc.mk/nova/index.php?option=com_content&view=article&id=1170:-----50
Од некоја шит страна,ама....Супер ако искешираат 50 миљончиња.
фала ти и на тебе за одговоровПандев сакаше да си оди но не го пуштија. НО и покрај тоа тој не изјави дека нема да игра ако не го продадат т.е Лацио без никаква причина го исфрли од тимот и затоа си замина како слободен а претходно ги тужеше.
СО Торес е поразлично затоа што од клубот сакаат да остане и да игра а ако тој одбие можат да го седнат на клупа или да го тужат затоа што тој го крши договорот
ноу проблем. Сега уште поштено да си платите......фала ти и на тебе за одговоров
И мене тоа ми пречи ама ќе ја среди работата кралот. Ако ги купиме тие добри смеЌе издржиме и без него, туку највеќе се нервирам што ќе оди у клуб од ПЛ а не у некоја друга лига, кај што не морам да го глеам.
Иначе:
Liverpool have lined up a remarkable £50m worth of transfers for deadline day as they prepare for life without Fernando Torres. The plan includes moves for Ashley Young, Charlie Adam and Luis Suárez.
Фино звучи нели