Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Астон Вила рекоа Јанг без 70 милиони не го даваат :)

Јанг ни 15 не вреди а камоли 70 :tapp:

--- надополнето ---

луди сте ако го сакате бенитез....

ешли јанг е топ играч... али ќе треба да искеширате 20+ милиони секако

Од 15 милиони повеќе ни цент не би дал!!! Боље Нзогбиа за 10

--- надополнето ---

And Merry Christmas ако има некој католик овде

Јанг ни 15 не вреди а камоли 70 :tapp:

--- надополнето ---

Од 15 милиони повеќе ни цент не би дал!!! Боље Нзогбиа за 10

--- надополнето ---

And Merry Christmas ако има некој католик овде

N'zogbia kako i sekoj crnec , imal golemi problemi so ponasanjeto. Nesto kako Baloteli, taka da ic ne mi treba. Nego za 15 milioni poprvo Alexis Sanches od Udinese bi go zemal , za nekoja godina ke bide megu najdobrite igraci vo svetot (barem spored mene )

а за 70мил. да не иде и остатокот од тимот!? Што е он бе?
Според мене нема играч у ПЛ што вреди толку у моментов:toe:

може Јова да им го даеме и уште 10че и нека бркаат работа

N'zogbia kako i sekoj crnec , imal golemi problemi so ponasanjeto. Nesto kako Baloteli, taka da ic ne mi treba. Nego za 15 milioni poprvo Alexis Sanches od Udinese bi go zemal , za nekoja godina ke bide megu najdobrite igraci vo svetot (barem spored mene )
А замисли што ке биде ако ги земеме Санчез и Хазард? и двајцата можат да играат и лево и десно, Кајт иде у напад со Торес и..кој сака нека дојде :vozbud:

А замислете никој да не земеме у јануари :vozbud:... Незнам ја повеќе се надевам на летниот преоден рок, а сега не очекувам ништо... :toe:

а за 70мил. да не иде и остатокот од тимот!? Што е он бе?
Според мене нема играч у ПЛ што вреди толку у моментов:toe:

може Јова да им го даеме и уште 10че и нека бркаат работа

А за 15тина милиончиња Адам Џонсон ако ни го дадат оние глаучите?

--- надополнето ---

А замисли што ке биде ако ги земеме Санчез и Хазард? и двајцата можат да играат и лево и десно, Кајт иде у напад со Торес и..кој сака нека дојде :vozbud:

Адам Џонсон и Хазард!! И ќе снимаме........ ју ноу ват!!!

--- надополнето ---

А замислете никој да не земеме у јануари :vozbud:... Незнам ја повеќе се надевам на летниот преоден рок, а сега не очекувам ништо... :toe:

Ќе те убијам!!! Не зарекувај сега.....а јас пак сум сигурен дека Кејсуке Хонда ќе го земеме!!!

Според википедиа Ливерпул испратиле понуда од 8,5 милиони за напаѓачот на Утрехт Ricky van Wolfswinkel на 24 декември! Од Утрехт сеуште нема одговор на понудата.

Official: Blackpool have confirmed that today's game at Bloomfield Road has been called off due to a frozen pitch

А замисли да го земиме Меси али џабе е не му одговара на Рој иначе може :)

procitav ... edno informacija kolku e dobra neznaam deka hodzon si odi a na negovo mesto doaga desamp!
mi se sviga desamp bidejki igra ofazivna taktika 4-3-3!

btw sme bile vo igra za DZEKO!!!!!!!!!!!!!! :D :D

За 15 милиони Адам Џонсон или Ешли Јанг, може да ви ги даат, не викам не, ама во египетскиот сонувалник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom