Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Тоа е тоа, и шуто и сакато сега крена цена =)Денари?:baeh:
Тоа е тоа, и шуто и сакато сега крена цена =)Денари?:baeh:
Јанг ни 15 не вреди а камоли 70Астон Вила рекоа Јанг без 70 милиони не го даваат![]()
Од 15 милиони повеќе ни цент не би дал!!! Боље Нзогбиа за 10луди сте ако го сакате бенитез....
ешли јанг е топ играч... али ќе треба да искеширате 20+ милиони секако
Јанг 70 милиони, Пасторе 50, Кавани подобар од Ибра, кај иде светов?Астон Вила рекоа Јанг без 70 милиони не го даваат![]()
N'zogbia kako i sekoj crnec , imal golemi problemi so ponasanjeto. Nesto kako Baloteli, taka da ic ne mi treba. Nego za 15 milioni poprvo Alexis Sanches od Udinese bi go zemal , za nekoja godina ke bide megu najdobrite igraci vo svetot (barem spored mene )Јанг ни 15 не вреди а камоли 70
--- надополнето ---
Од 15 милиони повеќе ни цент не би дал!!! Боље Нзогбиа за 10
--- надополнето ---
And Merry Christmas ако има некој католик овде
А замисли што ке биде ако ги земеме Санчез и Хазард? и двајцата можат да играат и лево и десно, Кајт иде у напад со Торес и..кој сака нека дојдеN'zogbia kako i sekoj crnec , imal golemi problemi so ponasanjeto. Nesto kako Baloteli, taka da ic ne mi treba. Nego za 15 milioni poprvo Alexis Sanches od Udinese bi go zemal , za nekoja godina ke bide megu najdobrite igraci vo svetot (barem spored mene )
Остај сеа не ми го крши филмотА замислете никој да не земеме у јануари... Незнам ја повеќе се надевам на летниот преоден рок, а сега не очекувам ништо...
![]()
А за 15тина милиончиња Адам Џонсон ако ни го дадат оние глаучите?а за 70мил. да не иде и остатокот од тимот!? Што е он бе?
Според мене нема играч у ПЛ што вреди толку у моментов
може Јова да им го даеме и уште 10че и нека бркаат работа
Адам Џонсон и Хазард!! И ќе снимаме........ ју ноу ват!!!А замисли што ке биде ако ги земеме Санчез и Хазард? и двајцата можат да играат и лево и десно, Кајт иде у напад со Торес и..кој сака нека дојде![]()
Ќе те убијам!!! Не зарекувај сега.....а јас пак сум сигурен дека Кејсуке Хонда ќе го земеме!!!А замислете никој да не земеме у јануари... Незнам ја повеќе се надевам на летниот преоден рок, а сега не очекувам ништо...
![]()
Иии аха. Шегастично, да, да.За 15 милиони Адам Џонсон или Ешли Јанг, може да ви ги даат, не викам не, ама во египетскиот сонувалник.