Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Се согласувам со Армин за немањето среќа. Треба уште еден напаѓач од висока класа, зашо со Крауч, Кајт и Воронин, не се стига далеку ...

Како бе уште еден напаѓач ?
Кајт, Торес, Воронин, Крауч, Бабел може да игра напаѓач....имаат дури и премногу напаѓачи.

Како бе уште еден напаѓач ?
Кајт, Торес, Воронин, Крауч, Бабел може да игра напаѓач....имаат дури и премногу напаѓачи.

Ама од висока класа :smir:

Кајт, Воронин, Крауч, според мене ова се играчи за во тим како што е Тотенхем, Евертон и слично, не гледаш повеќе од 3 сите заедно немаат дадено :pos:

Едноставно не се Ливерпул материјал :)

Фудбалов понекогаш навистина немат правда ,али то е то. Ги надиграа на Манчестер но немаа среќа. Баш ми е криво

Toa ti e fudbalot.. nema ama ic pravda ali sto da prais... Da bev Rafa do sea ke gi sitnev Crouch i Voronin definitivno , sramota e da igraat vo tim kako Liverpool. Torres Babel i uste nekoj kako David Villa i ke bide dobro.. ama ..

Ajdeeeeeeeeeee ke bide veselo.LIVERPOOL-INTER!!!!!!!! Samo steta so prvata ne ja igrat u gosti. Vaka ke treba da gi isturime 4-0 na prvata za da bideme sigurni.:tv:

Ovoj Tores pocna i od spunt da dava golovi. Ronnie O'sullivan skola be!!!:tv:

Benayoun zver , kakva faca suva e ama si dava golovi koga treba bravo Yosi( evrejiste edno ) :pos2: sigurno ke bara premija od 100 000 funti za golot. OOO CHAMPIONE , THE ONE AND ONLY, WERE LIVERPOOOL , THEY SAID OUR DAYS ARE NUMBERED WERE NOT FAMOUS ANYMORE , BUT SCOUSERS RULE DA COUNTRY LIKE THEYVE ALWAYS DONE BEFORE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom