Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Тwo ways:

Или ќе се мачиме со Портсмаут и ќе победиме тесно, како лани нешто кога во 90 минута обезбедија три бода. Портсмаут пак има неколку порази во серија, и не може да си дозволи уште еден пораз на Фратон Парк, па кој сака нека е гостин. Од големите - најпогоден за тепање е Ливерпул. Нема екипа која не може да го победи Ливерпул.

Или ќе ги изгазат со 0:3 или 0:4, па Портсмаут да биде тимот кој ќе плати за сета мака оваа сезона. Иако оваа варијанта ми е помалку реална, сепак не постои тим на кој Ливерпул не може да му закачи 4 гола.

Резервна варијанта е, како што реков, да ни здрват гол и да си земат три бода...ама тешко

Да се надеваме дека Аквилани ќе игра во прв тим денес и ќе се покаже во право светло...редно е!

Тwo ways:

Или ќе се мачиме со Портсмаут и ќе победиме тесно, како лани нешто кога во 90 минута обезбедија три бода. Портсмаут пак има неколку порази во серија, и не може да си дозволи уште еден пораз на Фратон Парк, па кој сака нека е гостин. Од големите - најпогоден за тепање е Ливерпул. Нема екипа која не може да го победи Ливерпул.

Или ќе ги изгазат со 0:3 или 0:4, па Портсмаут да биде тимот кој ќе плати за сета мака оваа сезона. Иако оваа варијанта ми е помалку реална, сепак не постои тим на кој Ливерпул не може да му закачи 4 гола.

Резервна варијанта е, како што реков, да ни здрват гол и да си земат три бода...ама тешко

Да се надеваме дека Аквилани ќе игра во прв тим денес и ќе се покаже во право светло...редно е!

Или па да водеме до 89 со 1 : 0 и да ни бапнат гол у 90 мин, зашо у последно време тоа ни стана навика!:toe:

Зошто да е Аквилани во игра кога може да го ставиме Спеаринг, нели талент ни е он плус.

АЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛООООООООООООО БЕНИТЕЕЕЕЕЕЕЕЗЗЗ!!!!!!!!!!:ban?:

Earth calling Benitez. Earth to Benitez!

Мислам дека ова ги надминува сите граници!:zid:

Наздравје!!!!

33минута, Надир Белхаџ!

Портсмут води 1:0!:nesvest:

Стартот на Мескрано не беше за Црвен ама тоа е тоа!! Ама може некој да ми каже за кој кур го игра дрвоно Лукас??? Најслаба алка во тимот!! На клупа се Аквилнаи Бабел и Бенајун он за инат Лукас го игра!! Глупости живи!!

Ова нешто што ви се случува се вика карма. Кога лани Алонсо можеше да изнуди околу девет до десет црвени(од тие три до четири сигурно беа непостоечки, Лампард, Забалета...) сега се ви се враќа. И тоа дупло. Примате гол од офсејд, црвен картон за нишо. But carma rules...:)

Стартот на Мескрано не беше за Црвен ама тоа е тоа!! Ама може некој да ми каже за кој кур го игра дрвоно Лукас??? Најслаба алка во тимот!! На клупа се Аквилнаи Бабел и Бенајун он за инат Лукас го игра!! Глупости живи!!
Ни едниот ни другиот не се на клупа.:jaj:

Каков само Погодок беше ова :nesvest:
Ако ви остане овој на клупа сеуште ... Ништо не праите нажалост :toe:

И дефинитивно, после ова утакмица, не пратам Премиерлига до крај на ова сезона.

Јас предлагам да доставиме оставка до ФА и добровлоно да се префрлиме во Championship лигата заедно со Нотингем Форест, Барнсли, Питерборо, Дерби...очигледно еден Портсмут за нас е прејак тим :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom