- Член од
- 22 јуни 2007
- Мислења
- 1.296
- Поени од реакции
- 26
TI normalen li si ? Se slusas li sto zboris ? Johnson , Mascherano i aurelio utki hahaha .. Da da mascherano ziva utka zatoa Barca davaa 40 milioni za nego letovo( deka e drvo) , aurelio kupen za bez pari a 2,3 sezoni si igra solidno. A za johnson ... ne me zezaj , ocigledno nemas gledano druga utakmica osven taa so Arsenal . Johnson sezonava bese glasam za Man Of the Match spored navivacite na Liverpool na oficijalnata strana na 5 natprevari ( toa dovolno ti govori ) .факт е дека ливерпул оваа сезона има потпросечна екипа, а крив за сето то е рафа!!!
па човеков направи толку глупости ова лето шо ни некој си лаик нема да ги направи!!! замисли се откажува од алонсо и арбелоа и носи ПОВРЕДЕН играч за 20 милиончиња, кој се очекува да заигра дури по 3 месеци... наместо хамшик кој 1000000 пати ке изиграше поарно!!!:uvo:
дава ПРЕМНОГУ пари за џонсон, како за оштета, така и за плата и наместо тие пари да ги искористи за носење на партнер за торес, тој ги троши за претходните 2-ца!!! за мене неразбирливо!!!
пополнетата позиција десен бек не само шо ја уништи, туку и даде 12 милиони повеќе за носење на играч од кој досега ливерпул губи неколку утакмици...а со 12 милиони се носи екстра напаѓач (во прв ред шамак)!!!
јас досега не сум сретнал тн. елитен стручњак, кој има направено олку многу трансфер утки за толку краток период!!! кин, џонсон, лукас, деген, аурелио, бабел, вороњин, десена, па и маскерано, белами, глауч, ова де крауч... заборавам некого...
Ja problemot go gledam vo nekolku mesta
a) slabata kreativnost na sredniot red ( toa se dolzi na faktot sto Lucas i Mascherano nemozat da igraat u ista postava , i dvajcata se destruktivi , odnosno nema koj da ja kreira igrata ) Xabi fali premnogu.
b) povredite koisto ne jebat cela polusezona eden period imavme 8 povredeni standardni prvotimci.
c)bledite izdanija na Gerard godinava .
d)neuhodanosta na odbranata , koja dozvoli nekolku smesni golovi
e)nemanjeto na vtor prvoklasen napagac ( edinstvena rabota sto ja smetam za greska na Benitez )