Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Liverpool: Reina, Insua, Degen, Carragher, Kyrgiakos, Kuyt, Benayoun, Mascherano, Lucas, Voronin, Torres.
Subs:
Gulacsi, Babel, Spearing, Plessis, Dossena, Eccleston, Ayala.

Aquilani бил болен :icon_eek:

Малце чуден состав... Ни Agger ни Skrtrеl се во резервите или првиот тим... Johnson има мала повреда и ќе го чува за Lyon а Kelly (ќе мора Degen да го гледаме :tapp: ) и Riera се повредени на подолг период...

--------------Reina---------------
Degen--Carra---The Greek--Insua
---------Masch-------------------
---------------Lucas--------------
Kuyt----------------------Benny-
----------Vorominator------------

------------Torres----------------

Губиме 1:0 од фулам :tapp: Со овој состав не очекувам пресврт :(

Ако не ја решат Torres или Benny утакмицава никој нема да ја реши... Премногу се бранат овие Fulham, се надевам нема да остане 1-1...

Prviot gol dzabe go primivme .. Golem kiks na odbranata , inace edna akcija pred toa Benayoun precka pogodi ( ama ete nemavme sreka ) . Sreka sto go imame nando inace niso ne pravevme .. Kakov gol , nema podobar napagac definitivno

Еј не се бунете многу сеа не игра лошо Ливерпул со оглед на составот. Нешто беше сличен и против Сандрленд ама ужас изиграа а сега се добри. Штета за на Бенајун пречката. Ајде наши се второ нема кај да бегаат

Degen si e prav degen, koe e ovoj igrac sto go kupile be ne znae kaj igra, dezorentiran maksimalno

:uvo: Шо прави Бенитез :tapp: ги извади Torres и Benayon. И цревен за Degen и Carrager да ти **** среќата што ја имаме...

Ептен слабо Ливерпул денеска,очигледно се осека отсуството на Жерард од тимот...Фулам се брани со 10 играчи назад и чека шанса од контри да го загрози голот на Реина.Ливерпул пак,слаб скоро цел тим...одбраната добра,Кајт се обидува нешто да направи да проигра некој...Бенајун исто,додека Воронин и Деген ептен слабо играат,не знам зошо до сега Бенитез не го извади Воронин,Торес требаше да остане во игра.:toe:

Кој стигне не плеска БРАВО за Бенитез како не му е срам со вакви играчи да води ваков тим:tapp: нека си даде сам отказ дебил глуп да ти ебам измените да ти ги ебам.Кај ги наоѓаш играчиве бе алооо??? Е сеа следна утакмица без Карагер и Деген незнам како ке се снајдеш без вакви одлични играчи и фантастични поединци

Немам зборови за Бенитез да му ебам се женско у фамилија како можеше да го извади Торес а и судијата да го снајде истото.:kesa::kesa::kesa:

Абе луѓе како успеавте 2 црвени? Сега гледам и 2 црвени едноставно не ми се веруваше... у 5 минути и тоа... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom