Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
L

LFC 4 LIFE

Гостин
Liverpool: Reina, Insua, Degen, Carragher, Kyrgiakos, Kuyt, Benayoun, Mascherano, Lucas, Voronin, Torres.
Subs:
Gulacsi, Babel, Spearing, Plessis, Dossena, Eccleston, Ayala.

Aquilani бил болен :icon_eek:

Малце чуден состав... Ни Agger ни Skrtrеl се во резервите или првиот тим... Johnson има мала повреда и ќе го чува за Lyon а Kelly (ќе мора Degen да го гледаме :tapp: ) и Riera се повредени на подолг период...

--------------Reina---------------
Degen--Carra---The Greek--Insua
---------Masch-------------------
---------------Lucas--------------
Kuyt----------------------Benny-
----------Vorominator------------

------------Torres----------------

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Деген ако изигра како со Арсенал, ќе биди жустро :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Губиме 1:0 од фулам :tapp: Со овој состав не очекувам пресврт :(

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Ако не ја решат Torres или Benny утакмицава никој нема да ја реши... Премногу се бранат овие Fulham, се надевам нема да остане 1-1...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Prviot gol dzabe go primivme .. Golem kiks na odbranata , inace edna akcija pred toa Benayoun precka pogodi ( ama ete nemavme sreka ) . Sreka sto go imame nando inace niso ne pravevme .. Kakov gol , nema podobar napagac definitivno

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Еј не се бунете многу сеа не игра лошо Ливерпул со оглед на составот. Нешто беше сличен и против Сандрленд ама ужас изиграа а сега се добри. Штета за на Бенајун пречката. Ајде наши се второ нема кај да бегаат

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Degen si e prav degen, koe e ovoj igrac sto go kupile be ne znae kaj igra, dezorentiran maksimalno

L

LFC 4 LIFE

Гостин
:uvo: Шо прави Бенитез :tapp: ги извади Torres и Benayon. И цревен за Degen и Carrager да ти **** среќата што ја имаме...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ептен слабо Ливерпул денеска,очигледно се осека отсуството на Жерард од тимот...Фулам се брани со 10 играчи назад и чека шанса од контри да го загрози голот на Реина.Ливерпул пак,слаб скоро цел тим...одбраната добра,Кајт се обидува нешто да направи да проигра некој...Бенајун исто,додека Воронин и Деген ептен слабо играат,не знам зошо до сега Бенитез не го извади Воронин,Торес требаше да остане во игра.:toe:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Кој стигне не плеска БРАВО за Бенитез како не му е срам со вакви играчи да води ваков тим:tapp: нека си даде сам отказ дебил глуп да ти ебам измените да ти ги ебам.Кај ги наоѓаш играчиве бе алооо??? Е сеа следна утакмица без Карагер и Деген незнам како ке се снајдеш без вакви одлични играчи и фантастични поединци

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Немам зборови за Бенитез да му ебам се женско у фамилија како можеше да го извади Торес а и судијата да го снајде истото.:kesa::kesa::kesa:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе луѓе како успеавте 2 црвени? Сега гледам и 2 црвени едноставно не ми се веруваше... у 5 минути и тоа... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom