L
LFC 4 LIFE
Гостин
Riera стварно јако изигра насекаде го имаше... а за голот no comment
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја снимаш сликата в компјутер, и после ке ја најдиш преку бровсе и ќе ја прикачиш и после ќе стегниш на тоа шо е над избриши ја сликата и после одиш сними потпис и толку. Ама на овај начин малце размачкано ја дава, ај кај овие шо е бистро нека кажат како ја напраја.
ќе дочекаш уште најмалку 2 месеца оти е повреден :smir:Нема да ја даваат во недела со тотенхем утакмицата ке мора линк да се најде. Ќе биде тешка со тотенхем ама очекувам победа за подигање на самодовербата кај играчите. Едвај чекам Аквилани да дебитира за Ливерпул![]()
здраво и добредојде се надевам заедно ќе ги делиме и лошите и добрите работи на овој клуб кој што верувам дека сите на форумов го носат во срцеprvo da im kazam zdravo na site fanovi na liverpool.go imav citano sekoj post i ja sledev celo vreme stranava pa sum u tek da znaete.inace i ja sum navivac na liverpool.ako odprvin ne mi idat postovite da znaete toa e poso use sum nov i se nadevam deka ke mi prostite.epa aj momci sea za sea cao pa se citame u druga prilika
ќе дочекаш уште најмалку 2 месеца оти е повреден :smir:
јас би рекол уште најмногу 2 месеца. повредата беше од 4 до 8 недели. веќе 1ипол мина ... :smir:
Sun. 16 16:00 UK Tottenham Hotspur v Liverpool White Hart Lane
Wed. 19 20:00 UK Liverpool v Stoke City Anfield
Mon. 24 20:00 UK Liverpool v Aston Villa Anfield
Sat. 29 15:00 UK Bolton Wanderers v Liverpool Reebok Stadium
Гадни екипи за почеток. Тотенхем ни е редовно незгоден, а за стоук пак да не зборувам ... ни ја зедоа титулата.
ќе дочекаш уште најмалку 2 месеца оти е повреден :smir: