Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Riera стварно јако изигра насекаде го имаше... а за голот no comment

Moze li da mi kaze nekoj kako da go stavam ovoj potpis i kaj mene da bide zatoa sto e mnogu jak.Se nadevam deka ke mi pomognete.Vi blagodaram odnapred.Alal da mu e na toj sto mu tekna za ovaa rabota.

Ја снимаш сликата в компјутер, и после ке ја најдиш преку бровсе и ќе ја прикачиш и после ќе стегниш на тоа шо е над избриши ја сликата и после одиш сними потпис и толку. Ама на овај начин малце размачкано ја дава, ај кај овие шо е бистро нека кажат како ја напраја.

еве нешто повеќе за шкртел карагер и џерард за повредитеБенитез: Карагер и Шкртел би требало да се фит, Џерард е неизвесен Стратегот на Ливерпул, Рафа Бенитез проговори за ситуацијата на Џејми Карагер, Мартин Шкртел и Стивен Џерард кои имаат ситни повреди во пресрет на првото коло против Тотенхем
benitez_rafa_stevieg.jpg
Карагер со поткривнување го напушти пријателскиот натпревар со Атлетико Мадрид минатата недела додека пак Мартин Шкртел од поодамна има проблеми со повреда на тетивата зад коленото. Но и двајцата играчи се на добар пат да бидат подготвени за стартот на новата сезона и дуелот со Тотенхем.
Сепак, Стивен Џерард ќе биде во трка со времето за да се опорави за дуелот со Спарси а Бенитез најверојатно нема да може да смета на Даниел Агер.
“Шкртел тренираше вчера и се надеваме дека ќе биде фит. Карагер работи со нашиот физиотерапевт и мислам дека ќе биде на располгање.” – рече Бенитез.
“Агер исто така работи со физиотерапевтите но ќе биде многу тешко тој да биде на располагање.”
Џерард во вторникот се повлече од составот на Англија поради повреда на препоните.
Бенитез додаде: “Многу сум задоволен поради тоа што господинот Капело го заштити играчот. Бидејќи Џерард имаше проблеми тие направија скен и го повлекоа од составот.”
“Сеуште не знаеме дали ќе биде фит. Тој вчера и денес работеше со лекарскиот тим.”
“Доколку натпреварот беше во сабота ќе беше многу тешко да настапи но бидејќи се игра во недела има одредени шанси.”

Ја снимаш сликата в компјутер, и после ке ја најдиш преку бровсе и ќе ја прикачиш и после ќе стегниш на тоа шо е над избриши ја сликата и после одиш сними потпис и толку. Ама на овај начин малце размачкано ја дава, ај кај овие шо е бистро нека кажат како ја напраја.

За да не е размачкана сликата го копираш линков: http://i185.photobucket.com/albums/x221/marijanb/liverpool-kajgana-sig.jpg , и после идеш "вметни слика" и го ставаш линкот, ама горе во тоа што е "Измени потпис" а не долу кај што е "Слика во потпис" па "прикачи слика за потпис". Прво нешто ми правеше проблеми ама после ја прифати.

Нема да ја даваат во недела со тотенхем утакмицата ке мора линк да се најде. Ќе биде тешка со тотенхем ама очекувам победа за подигање на самодовербата кај играчите. Едвај чекам Аквилани да дебитира за Ливерпул:vozbud:

Нема да ја даваат во недела со тотенхем утакмицата ке мора линк да се најде. Ќе биде тешка со тотенхем ама очекувам победа за подигање на самодовербата кај играчите. Едвај чекам Аквилани да дебитира за Ливерпул:vozbud:
ќе дочекаш уште најмалку 2 месеца оти е повреден :smir:

prvo da im kazam zdravo na site fanovi na liverpool.go imav citano sekoj post i ja sledev celo vreme stranava pa sum u tek da znaete.inace i ja sum navivac na liverpool.ako odprvin ne mi idat postovite da znaete toa e poso use sum nov i se nadevam deka ke mi prostite:D.epa aj momci sea za sea cao pa se citame u druga prilika

prvo da im kazam zdravo na site fanovi na liverpool.go imav citano sekoj post i ja sledev celo vreme stranava pa sum u tek da znaete.inace i ja sum navivac na liverpool.ako odprvin ne mi idat postovite da znaete toa e poso use sum nov i se nadevam deka ke mi prostite:D.epa aj momci sea za sea cao pa se citame u druga prilika
здраво и добредојде се надевам заедно ќе ги делиме и лошите и добрите работи на овој клуб кој што верувам дека сите на форумов го носат во срце

ќе дочекаш уште најмалку 2 месеца оти е повреден :smir:

јас би рекол уште најмногу 2 месеца. повредата беше од 4 до 8 недели. веќе 1ипол мина ... :smir:

Sun. 16 16:00 UK Tottenham Hotspur v Liverpool White Hart Lane
Wed. 19 20:00 UK Liverpool v Stoke City Anfield
Mon. 24 20:00 UK Liverpool v Aston Villa Anfield
Sat. 29 15:00 UK Bolton Wanderers v Liverpool Reebok Stadium

Гадни екипи за почеток. Тотенхем ни е редовно незгоден, а за стоук пак да не зборувам ... ни ја зедоа титулата.

јас би рекол уште најмногу 2 месеца. повредата беше од 4 до 8 недели. веќе 1ипол мина ... :smir:

Sun. 16 16:00 UK Tottenham Hotspur v Liverpool White Hart Lane
Wed. 19 20:00 UK Liverpool v Stoke City Anfield
Mon. 24 20:00 UK Liverpool v Aston Villa Anfield
Sat. 29 15:00 UK Bolton Wanderers v Liverpool Reebok Stadium

Гадни екипи за почеток. Тотенхем ни е редовно незгоден, а за стоук пак да не зборувам ... ни ја зедоа титулата.

во право си но дедека почне да тренира со тимот и да се вклопе во играта мислам дека це треба време

Аквилани како таков не верувам дека ке се врати за побрзо од 2 месеци !

Со оглед на повредата, вообичаено нема да игра толку време, бидејки ке му треба време да се врати и да се адаптира на новиот тим.

Повеќе би типувал на Лукас, дека ке се докажи и дека ке игра повеќе од Аквилани во текот на Целата сезона, но ке видиме.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom