Padroni di Roma
Aquile
Скоро сите се префрлени и пишуваат во групата што е на фејсбук овдека останавме само јас и @SmertЗошто стварно не функционира веќе темава?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скоро сите се префрлени и пишуваат во групата што е на фејсбук овдека останавме само јас и @SmertЗошто стварно не функционира веќе темава?

Скоро сите се префрлени и пишуваат во групата што е на фејсбук овдека останавме само јас и @Smert![]()
Нема гајле ќе ти дадам линк ама трба да преминеш кај нас зошто примаат само членови на ЛациоДајте ја групата да ја проанализирам... инаку мислам дека и вие донесовте солидни засилувања Баста, Џорџевиќ и Пароло. Ако не продадете некој, + уште некое засилување, ќе имате повеќе од квалитетен тим. Оваа сезона што помина, окото ме навлече кон Каванда црнчето од Белгија што го имате. Од него може во иднина многу да се очекува
![]()
Иначе до сега добро е со трансфериве, се чека Астори и Stefan de Vrij од Фенорд. Ако дојдат овие двајца и останат Кандрева, Лулич и Раду ќе имаме супер тимче и мислам солидни шанси за европа наредна сезона. Ајде ваљда свињава се опамети малку
Иначе Каванда сто посто си оди а дали ќе го биде ќе видиме.
ke moze i za mene link od grupataНема гајле ќе ти дадам линк ама трба да преминеш кај нас зошто примаат само членови на ЛациоИначе до сега добро е со трансфериве, се чека Астори и Stefan de Vrij од Фенорд. Ако дојдат овие двајца и останат Кандрева, Лулич и Раду ќе имаме супер тимче и мислам солидни шанси за европа наредна сезона. Ајде ваљда свињава се опамети малку
Иначе Каванда сто посто си оди а дали ќе го биде ќе видиме.

Сега си шема, а дали пред 12-13 години вака ќе зборувашеМомци овој Фелипе Андерсон ви растура,каков само трансфер сте напраиле!Го зиаме у Челзи наредна сезона![]()

Планира клубот да искешира наредниве лета или...?Само сонувајте вие! Андерсон овие денови ќе го продолжи договорот до 2020. Лацио со години работи на пројект чии резултати веќе се гледаат, а за 2-3 години ќе го видите Лацио во финале на Лигата на Шампионите. Звучи лудо, но ќе видите.
Само сонувајте вие! Андерсон овие денови ќе го продолжи договорот до 2020. Лацио со години работи на пројект чии резултати веќе се гледаат, а за 2-3 години ќе го видите Лацио во финале на Лигата на Шампионите. Звучи лудо, но ќе видите.