Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав утакмицата,ама слушам дека сме доминирале цело време.... Мило ми е за голот на Зарате, само така да продолжи :).

Знам дека не ве интересеира ама како голем фан на Лацио (одма после Реал) ке си се пофалам дека утре тргам за Италија и ке идам на Олимпико. :)

Аах... да кажеше порано ќе ти дадев кеш да ми земеш еден дрес и едно шалче :)

Знам дека не ве интересеира ама како голем фан на Лацио (одма после Реал) ке си се пофалам дека утре тргам за Италија и ке идам на Олимпико. :)

Убаво да си поминеш, очекуваме некои слики од Олимпико :).

Како ја нареди да идеш да ги гледаш? Или пак успут нешо? и пиши цена на карти

uste malku i bresa ke padne

--- надополнето ---

taka e samo napred prvi sme na tabela

--- надополнето ---

taka e samo napred prvi sme na tabela

Прво место барем неколку саати :)

Хернанес :drk: Ова е тип на играч кој може да го одведе тимот до големи успеси... Сме немале играч од овој од калибар уште од заминувањето на Недвед и Верон.

Одличен натпревар...само Реја не требаше да ги штеди Зарате и Хернанес,можеа да паднат уште голови...

Читам нешто веројатно во јануари ќе доаѓа Македа на позајмица. На некои страни дури се спомнува и опција за перманентен трансфер на крајот на позајмицата.

Прво место барем неколку саати :)

Хернанес :drk: Ова е тип на играч кој може да го одведе тимот до големи успеси... Сме немале играч од овој од калибар уште од заминувањето на Недвед и Верон.
Прво место за време на интернационалната пауза :)
Со доаѓањето на Хернанес изгледа дека конечно Лотито најде играч што знае да ги мотивира останативе некоординирани клапуши што незнаеја топка да поврзат изминативе години, истиот состав е, значи фалел креативец и строг тренер што успеа да го прибере Зарате.
Во прилог спотот од Sky :)

Маури е повикан за репрезентација, ќе биде во составот за мечевите против Северна Ирска и Србија.

Само што изгледав фул хајлајтс. Серени се утепал од бранење во прво полувреме. Што не бранеше вака за нас, да му ебам племето...

Ако продлжиме вака да играме, зошто да не се надеваме на 2,3 место?., Многу сум задоволен што на секој напревар правиме голем број шанси за гол... По се излгеда Хернанес беше алката што ни недостига во тимот!.

Шта то би? :icon_lol:
lazioroma.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom