Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
п.с Што е со Зарате? Зошто не беше стартер?

Честито победа Лацијани,добра игра денеска,искористени шансите и 3 бода.
п.с Што е со Зарате? Зошто не беше стартер?

Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.

Фала на честитките :smir: Зарате не беше стартер зашто е во катастрофална форма. Очајно му е потребен гол за враќање на самодовербата и мислам дека е грешка што не влезе он наместо Маури во последните неколку минути. Сигурно ќе му се укажеше некоја шанса од контра-напад, но за жал Реја се реши за тотална дефанзива на крајот.

Баш ме чуди тоа дете,страшно почна во првата сезона,со Пандев и Роки даваа мн голови и ептен беа опасни,сега не го препознавам.
Има време за него млад и талентиран е.

Сега ми текна, имаше еден момент на утакмицата кога Броки дриблаше двајца, сум се згазил од смеење :pos2: За греота се кутриве штом Броки почна да ги дрибла...

Сега ми текна, имаше еден момент на утакмицата кога Броки дриблаше двајца, сум се згазил од смеење :pos2: За греота се кутриве штом Броки почна да ги дрибла...

Да да и јас го видов тоа,и се изненадив,никад го неам видено така,у животна форма е изглеа :) хахаха

Нека ни е честита победата, Хернанес и Маури доста добро соработуваат во нападот... За Зарате искрено ми е жал, во ужасна форма е ама не ни добива шанса од Реја да се докаже, мислам дека цела сезона ќе ја преседи на клупа :toe:.

Честито победа лациали и нека ви се множат победите..ех колку ми недостигаат годините кога бевте во врвот на Италија..се надвеам дека ќе гледам таква слика од вас оваа година..позз

Мене ми фали времето кога им ја уништија шансата на Интер конечно да станат шампиони поразувајки ги на Олимпико у последно коло. :icon_mrgr
Али вашето време си дојде, а она на Лацио од пред 10-ина години тешко дека ќе се врати со Лотито на чело.

Добра игра. Честито нека е победава. И само вака да се продолжи. Фали Зарате.

Ајде ајде уште Зарате да воскресне и ќе бидеме конкурентни за титула, а во борба за 4 место сме сигурно. Средниот ред лани ни беше најслаба карика во тимот но оваа година имаме еден од најсилните 3 средни редови во Италија а со стариот Зарате во тимот и нападот би ни бил врвен. Лихстајнер е фантастицен десен бек, Раду игра одлично во одбраната додека централните дефанзивци се непогрешливи за сега . Ајде сега уште една добра партија на преполниот олимпико против Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom