Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
И Санта Круз ни се придружи во тимот...позајмицата не чинеше два милиони,со можност на купување од 4 милиони

Сега имаме супер тим и плус Ледесма остана, ако пак се бориме за опстанок незнам :nenene:

Сега имаме супер тим и плус Ледесма остана, ако пак се бориме за опстанок незнам :nenene:
А бе каков опстанок, кој ја гледаше утакмицата со Депортиво знае со каков напад располагаме.
Нејасно е зошто се бараат уште играчи во Роке Санта Круз и Трезеге кога ги имаме Флокари, Зарате, Роки и Фоџа, башка Козак кој е секогаш меѓу најдобрите во подготовките и секогаш праќан на позајмица пред почеток на сезона.
Од младиот Гонзало Барето сеуште ни трага ни глас...
Со доаѓањето на Хернанес се надевам среден е проблемот што го имавме во средниот ред, се гледа дека и Ледесма е помотивиран :)
Има шпекулации и околу трансферот на Барзагли, уште тоа ако се оствари ќе гледаме годинава еден поинаков Лацио :)

Фала богу конечно се вративте сите фанови :)

Лациооо оваа година се надевам конечно ќе гледаме добро лацио само уште и Зарате да блесне и се ќе биде како што треба

ауууууууу многу сум среќен, само малку ме плаши воиграноста на тимот незнам колку ке бидат воиграни

gonzalez
pablo pintos
i najverojatno santa cruz

Ситуацијата со Круз најверојатно ке биде иста како оној од Виљареал,стагнирани се преговорите....можеби и подобро така,треба да му се даде шанса на Либор Козак

--- надополнето ---

Утре играме со Сампдорија,информација некој за точно во колку часот??

Mislam deka telma nema da ne prenesuva

na telma ke ja davaat Napoli-Fiorentina mislam

Очекувам победа вечер, и гол на Хернанес :).

Добро почна сезонава за нас уште пред да ја изиграме првата утакмица :tv: Ајде вечер да победиме за да биде совршен стартот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom