Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
In merito alla 21esima giornata di serie A, il giudice sportivo ha squalificato per due giornate Marco Storari della Fiorentina (in procinto di passare al Chelsea) per insulti al quarto uomo a fine partita. Per una giornata Fabiano e Zanchetta (Lecce), Mandelli, Marcolini e Pinzi (Chievo), Montervino (Napoli), Muntari (Inter), Dessena (Sampdoria), Doni (Atalanta), Flamini e Maldini (Milan), Foggia e Lichtsteiner (Lazio), Galloppa (Siena), Tedesco (Catania), Zauri (Fiorentina). Ammende a società: 3.000 euro al Cagliari, 1.000 al Milan.

превод на Англиски

On the 21st day of the league, the sports court has disqualified for two days of Marco Storari Fiorentina (about to go to Chelsea) for insulting the fourth man to end the game. For a day and Fabiano Zanchetta (Lecce), Mandelli, Pinzi and Marcolini (Chievo), Montervino (Napoli), Muntari (Inter), Dessena (Sampdoria), Doni (Atalanta), Flamini and Maldini (Milan), Foggia and Lichtsteiner ( Lazio), Galloppa (Siena), German (Catania), Zauri (Fiorentina). Fines companies: 3.000 euros at Cagliari, 1000 at Milan.

го гледате името на Пандев некаде??????

А го има во најавуваните состави

Le probabili formazioni di Lazio-Milan.
Lazio (4-3-1-2): 86 Muslera; 29 De Silvestri, 13 Siviglia, 22 Rozenhal, 32 Radu; 6 Dabo, 24 Ledesma, 8 Matuzalem; 11 Mauri; 19 Pandev, 10 Zarate. A disp: 1 Carrizo, 25 Cribari, 87 Diakite, 3 Kolarov, 23 Meghni, 68 Manfredini, 21 S.Inzaghi. All. Rossi.
Тогаш македонските интернет портали направиле огромна грешка. Излегоа со наслов „Пандев го пропушта дерби натпреварот против Милан“.

Огромна непрофесионалност од нивна страна.

:tapp::tapp::tapp: Ццц... катастрофа. Да не беше Муслера ќе примевме уште 2-3 гола. Под хитно мењање на Роси и купување на по еден играч од одбрана (Розенал дупка), средина (Матузалем ме разочара, изгледа дека ќе мора да се донесе Верон за таа позиција) и еден напаѓач за на клупа (очигледно е дека Инзаги не е достојна замена за Пандев, Зарате или Роки).

Слаба кондиција. Немаат доволно сили да издржат цел натпревар посебно Роки.

Абе голот ве исече. Претходно Лацио беше поквалитетен противник и имаше шанси за гол. Тоа е кога нема да се искористат шансите со голем противник, казна следи. А второ полувреме ептен падна Лацио. Кондициски тапа спремни, нападот целосно отсечен. Треба некое засилување, ама рокот поминува... тешка ситуација.

А зош Кариѕо не ви бранеше? Повреден дан е нешто?

А зош Кариѕо не ви бранеше? Повреден дан е нешто?
Не беше повреден, на клупата за резерви беше.
Последните натпревари не беше во форма па Роси се одлучи да му даде шанса на Муслера да брани.

Prvo poluvreme bevme dobar protivnik ako ne i podobar ali po primeniot gol totalen nered krs vo igrata dobro e sto ne primivme uste nekoj gol imavme sreka.Navivacite nema da ja trpat vakvata igra i brukanje pa nekoj ke mora da sobira pamet ili partali ako se prodolzi vaka .FORZA LAZIO

fiorentina-LAZIO tesko gostuvanje fiorentinceto ke bara odmazda a i ke saka da ja iskoristi nasava kriza ali ke vidime jas ocekuvam tokmu protiv niv da se izlegnime od ova kriza so ja imame FORZA LAZIO

Prekrasna igra na LAZIO vo prvo poluvreme ja zbrkaa fiorentina najprvin Pandev vo vtora min nemase sreka sam pred golman pa stativa potoa i Zarate koj denes nema sreka dvapati go pogodi golmanot ne golot i zgora na toa ova sudijava mu dade crven na De Silvestri iako od zolt poveke netrebase aj moze poveke ke ne saka sreka vo vtoro poluvreme .

nemavme sreka 89primame gol to e to na tolku sansi neiskoristeni sleduva kazna

Ех што ми се напрае ќејф! АРНО ИМ Е! Зарате пак нека ја фати сега топката и нека дрибла од гол до гол, му ебем матер!!!! Една топка не даде цела утакмица му ебем племето глупо! Му ебем себичњак да му наебем!

abe najglup igrac sto sum go videl uzivot e... a sepravi nekoja si zvezda vo lazio
abe nikogas nema da stane igrac od nego zaso nema 2 drama mozok...
misli na playstation ili na relly ... edna topka ne dodal do sega so sum go gledal ne znam so gledaat lugeto vo nego :nenene:

Utresniot mec protiv torino ke bide dosta znacaen ako ne se zgrabat 3te boda nz navivacite dali ke stoja so skrsteni raci dosta se izgubija bodovi. Na mecot protiv fioprentinceto se odigra dobro ali nemase se srekicka a i Zarate mora da kazam mn pocna calm da prodava ne sporam za kvalitetot go ima ali naj sto mrazam kaj fudbaler e sebicnost tipuvam pobeda na LAZIO.

Утре очекувам победа на Лацио,и гол на Пандев,редно е веќе да победи Лацио после мечот со Каљари почнаа да срљаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom