Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
da ama dodeka vo timot go imaat toj sebicnjakot nikogas nema da storat nesto posebno... pandev zverka za nego!!!! milion pati podobar e ama ovoj kopiljot im e milenice...
uff go mrazam...
p.s. mozda malku pristrasno reagiram ama ne mozam a da ne go iskomentiram toa zaso pred se pandev gubi najveke so ovaa situacija :(

da ama dodeka vo timot go imaat toj sebicnjakot nikogas nema da storat nesto posebno... pandev zverka za nego!!!! milion pati podobar e ama ovoj kopiljot im e milenice...
uff go mrazam...
p.s. mozda malku pristrasno reagiram ama ne mozam a da ne go iskomentiram toa zaso pred se pandev gubi najveke so ovaa situacija :(
izvini ali Pandev sto napravi za LAZIO site ovi god treba Zarate malce da poceka pa da stane pogolem milenik od Pandev ne zs Pandev e makedonec pa sea taka zboram ali Zarate e taze igrac ipak e igrac na LAZIO Zarate nesakam da go napagam ali me nervira sebicnosta od tie negovi glupiranja izgubivme posledniot mec sto saka poike od Pandev da zeme i golmanot da mu go trgni od gol kakvi topki mu namesti na Zarate mada i Pandev vo vtora min promasi od poteska situacija aj poike sreka utre

Абе до сега сезонава имам гледано едно 6-7 утакмици на Лацио и во сите тие утакмици имало по минимум 2 шанси кај што Зарате требал само да подаде или да шутира и да постигне гол или да даде сигурна асистенција.Ама шо ќе правиш кога е себичен

Оваа утакмица денес е клучна во овој дел од сезоната бидејќи по нејзиното завршување, во зависоност од тоа дали ќе тепаме или не, ќе се знае дали ќе фатиме приклучок со екипите од горниот дел на табелата и борба за место во купот на УЕФА (веќе се простивме од ЛШ после катастрофалната серија) или ќе останеме во средина од табелата (како и лани :tapp:). Ако не тепаме денес, мислам дека е крајно време да се мења нешто.

Ајде вечер мора да победите ве пишав на тикет

1-1 totalno razocaruvanje stom i od torino se gubat znacajni bodovi nesto necini ne go gledav mecot no nema opravduvanje 6kola da nemas pobeda teska kriza e ova .

Јас ја гледав. Торино ја искористи својата шанса, која беше можеби и единствена. И Лацио не беше нешто посебно, се трудеа но џабе, Пандев многу слабо што резултираше со негова замена. Незнам многу паднаа во форма, нагло. И судијата многу ги ебаваше, ама ми се напрае ќејф на крај кога Коларов со топка му даде нокаут на судијата, кој неможеше да стане 2 мин. од земја.

Јас ја гледав. Торино ја искористи својата шанса, која беше можеби и единствена. И Лацио не беше нешто посебно, се трудеа но џабе, Пандев многу слабо што резултираше со негова замена. Незнам многу паднаа во форма, нагло. И судијата многу ги ебаваше, ама ми се напрае ќејф на крај кога Коларов со топка му даде нокаут на судијата, кој неможеше да стане 2 мин. од земја.
Торино дојде по бод,една акција,еден гол,Лацио јалови обиди цела утакмица,се разочарав кога видов дека гледаа само да не загубат...
Штом стигна Сивиља гол да даде значи нешто не чини.
Коларов треба да тренира прецизност,не само ко ајван да шутира,иако убаво му ја закачи на судијата :buum:

lecce-LAZIO dosta znacaen mec i za dvete ekipi licno ocekuem pobeda na LAZIO i konecno izleguenje od kriza so pobeda vo gosti .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom