- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам да дозволе Лолито(или как се викаше претседатело на Лацио) такво нештоАбе јас се плашам од Берлускони само.Тој да не реши да направи нешто:kesa:
Мислиш од голем очај да мора да ја купи утакмицата?Абе јас се плашам од Берлускони само.Тој да не реши да направи нешто:kesa:
Ја верувам дека може да се исплеска и Миљан... разбрав дека Пирло не игра против Лацио незнам колку е точно...Ајде само јако годинава да иаме повеке срека(да не местат толку натпревари поголемиве клубови)...а инаку за престојниов меч metka до негде е у право..нз дали берлускони би дозволил 3 порази по ред(со "Dream Team-от" годинава):smir:..али останува да видиме...
Ја верувам дека може да се исплеска и Миљан... разбрав дека Пирло не игра против Лацио незнам колку е точно...
Кога ја заглеав утакмицата против Сампдорија сфатив дека многу ни фали Бехрами, како тој добро би се уклопил со Матузалем,Маури и Фоџа позади Пандев и Зарате...:uvo:
Роналдињо продолжил со лудување до доцните часови,Кака не е во форма,Пато го мрзело да тренира,Пирло и Гатузо се повредени,нема никаква одбрана штом Фавали најде да се правда пред Пандев дека нема да изгубат...се ова паѓа во вода кога знаеш дека Берлускони е мајсторот за наместени утакмициПирло нема шанси да игра!најмалку 2 недели би требало да биде во аут