Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас се плашам од Берлускони само.Тој да не реши да направи нешто:kesa:

Абе јас се плашам од Берлускони само.Тој да не реши да направи нешто:kesa:
Мислиш од голем очај да мора да ја купи утакмицата? :)
Едно инфо само за тие што не се запознати,Берлускони има акции и во Лацио,така да очекувајте можни далавери :)

Горан Пандев ѕвер:vozbud:
Лацио годинава ми изгледаат одлично, само така да продолжат!

Samo taka bravo Pandev i Zarate na red e da se pregazi i milan ako neso ne se umesat prsti na Berluskoni zs da dozivee 3porazi po red ne e na arno mada gledano spored dosega prikazanoto bi trebalo LAZIO da izdvojuva pobeda nad milan FORZA LAZIO

Еве кракта репортажа за мечот и двата гола .

п.с. Факинг ремек дело е голот на Зарате

Честитки, закон беа Лацјаните ова година многу се очекува од нив, само напред!

Добро почна Лацио оваа сезона!Зарате е откритие дефинитивно,ама прерано е да се суди!Мислам дека Лацио може оваа сезона да фати место за УЕФА КУП!Пандев е закон:helou:

Ајде само јако годинава да иаме повеке срека(да не местат толку натпревари поголемиве клубови)...а инаку за престојниов меч metka до негде е у право..нз дали берлускони би дозволил 3 порази по ред(со "Dream Team-от" годинава):smir:..али останува да видиме...

Ајде само јако годинава да иаме повеке срека(да не местат толку натпревари поголемиве клубови)...а инаку за престојниов меч metka до негде е у право..нз дали берлускони би дозволил 3 порази по ред(со "Dream Team-от" годинава):smir:..али останува да видиме...
Ја верувам дека може да се исплеска и Миљан... разбрав дека Пирло не игра против Лацио незнам колку е точно...
Кога ја заглеав утакмицата против Сампдорија сфатив дека многу ни фали Бехрами, како тој добро би се уклопил со Матузалем,Маури и Фоџа позади Пандев и Зарате...:uvo:

Ја верувам дека може да се исплеска и Миљан... разбрав дека Пирло не игра против Лацио незнам колку е точно...
Кога ја заглеав утакмицата против Сампдорија сфатив дека многу ни фали Бехрами, како тој добро би се уклопил со Матузалем,Маури и Фоџа позади Пандев и Зарате...:uvo:

Абе и ја така слушнав за Пирло ама има време..можно е да се врати..а иначе за Бехрами...штета шо го неаме годинава..иначе партал ќе праевме..позз

Пирло нема шанси да игра!најмалку 2 недели би требало да биде во аут

Пирло нема шанси да игра!најмалку 2 недели би требало да биде во аут
Роналдињо продолжил со лудување до доцните часови,Кака не е во форма,Пато го мрзело да тренира,Пирло и Гатузо се повредени,нема никаква одбрана штом Фавали најде да се правда пред Пандев дека нема да изгубат...се ова паѓа во вода кога знаеш дека Берлускони е мајсторот за наместени утакмици :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom