Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
[FONT=Verdana, sans-serif]Goran Pandev: 6.5- The pride of Macedonia was quiet tonight and wasn’t fully fit but he did give the Inter defence some moments of panic.[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif][/FONT]
Еве што пише на Goal.com за Пандев!

Си се спремаат бе. Бјанки влето се враќа во Сити, Пандев ке се продаде...и само Роки ке остане.

Ах и Таре *****рот.

Шпекулација најверојатно, а и башка Лацио имаат напаѓачи.

Ова е политика на клубот, и верувам дека има доста вистина во тоа..Веќе е извесно дека Пандев ќе си замине од Лацио, од друга страна Лотито сака да се наметне како „доживотен претседател“ и мора со нешто да ги привлече навивачите, кој последнава година спрема слабите резултати го има навлечено нивниот гнев, а да не помислувам што ќе се деси ако си заминат и Пандев и можеби Бјанки!

АЈдее срушен е ланскиот (а и поланскиот) рекорд, Пандев со денешниот гол против Парма во 35 минута со кои го изедначи резултатот, стигна на бројката од 12 гола во Серија А. Ај нека му е со среќа и да стигне барем до 15 оваа година (тоа е и негова желба).

Абе заеби личниот рекорд на Пандев... во Европа треба да се излезе. А со нерешено на секоја утакмица, тешко... :toe:

Абе заеби личниот рекорд на Пандев... во Европа треба да се излезе. А со нерешено на секоја утакмица, тешко... :toe:

Море ќути како тргна страв ме фати да не испаднат од лига... Ама такви се јаките европски лиги, час се бориш за опстанок, веднаш следниот момент бркаш Европа. Секој нерешен на гости е добар... Ја сум задоволен.

Море ќути како тргна страв ме фати да не испаднат од лига... Ама такви се јаките европски лиги, час се бориш за опстанок, веднаш следниот момент бркаш Европа. Секој нерешен на гости е добар... Ја сум задоволен.
Прво полувреме играа многу добро ама второ некако падна многу играта.Овие пак од Парма цело време само бараа пенал во второ полувреме.Муслера бранеше денес направи пак некои 2-3 кардинални грешки за жал детево тешко дека ќе го биде...Голот од Пандев беше со едно кршење на кичма и после меѓу нозе на голманот :) Ама од Бјанки голот мислам дека е најубав на колото иако не сум ги видел сите...

еј а некој линк од голот на пандев?

Многу е глуп првиот гол што го примивме... каква среќа, се врати топката до него :tapp:

Кој нов голман? Муслера? Па тој е уште поголема дупка од Балота. Овој барем искуство има...

Кој нов голман? Муслера? Па тој е уште поголема дупка од Балота. Овој барем искуство има...
Не го гледав натпреварот, ама на Еурогоалс имаше 2 саглам одбрани. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom