Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Avanti Lazio . ogromen fan na Lazio uste od moja 10 godisna vozrast , treta liga da ispadni ke bidam fan nema somnevanje tuka . Lazio e vistinskata Rimska ekipa , Roma e kao nekoja ekipa na visokata klasa sekoas vestacki odrzuvana vo zivot , teski voskarista .Navijackata grupa im e mnogu bezvezna . Curva nord , Irreducibili se zakon . Povik do site tifozi na Lazio vo Makedonija . A Balota , da taman ko za Milan ekipata na penzionerite . Starski dom AC Milan:pos2:

У италјанска лига сум за Лацио зш таму игра нашиот Горан Пандев и нека си остане таму барем прва постава ќе игра не му треба да менја екипа:smir:

Знам дека има фанови на Лацио што се регистрирани на форумов , ги чекам со постови за најјакиот клуб!!!!!

Знам дека има фанови на Лацио што се регистрирани на форумов , ги чекам со постови за најјакиот клуб!!!!!

Шо ги чекаш, 54 страни има темава, почни од прва стана и уживај 5 дена у читање...

Бориело ги уби....а оној Пандев е најголемиот морон што некогаш играл во Италија.
Иде мочкото на соло продор у шеснаесетник помину играч и кога е сам со голманот овој решава да изглуми пенал БЕЗ никаков контакт и фино лепо си попи жутко!

Бориело ги уби....а оној Пандев е најголемиот морон што некогаш играл во Италија.
Иде мочкото на соло продор у шеснаесетник помину играч и кога е сам со голманот овој решава да изглуми пенал БЕЗ никаков контакт и фино лепо си попи жутко!

уште еден пример шо прај дрогата. единствена ѕвезда ни е во моменто а тој пцуе по него ко кузнај шо да напрајл. отвори си тема Фан клуб: Анти Пандев и Фан клуб: Анти Лацио и таму сери

Нека си оди Пандев што е можно побрзо зошто тимот е катастрофа. Оваа година се плашам и од тоа дека може да испаднат од лигата како што тргнале работите.

Нека си оди Пандев што е можно побрзо зошто тимот е катастрофа. Оваа година се плашам и од тоа дека може да испаднат од лигата како што тргнале работите.

Пандев ако замине, верувај ќе испаднат.

Sudijava normalen li e be, picka mu mater?! Cist penal ne dosudi za nas a za ovie seljacive dosudi nesto sto nemase in P od penal! Neke umre be, gomno edno skapano! Ovolku los sudija u zivot ne sum videl! Kojznae kolku pari zemal... A i onoj glumecon ziv bo go zapalil, mamicata u picka da mu ja ebam!

Ај тие селски коментари задржи си ги за тебе...:helou:

Епа сега не се нервирајте оваа сезона требаше да сте ептен подобри...со среќа поразот!

Ја глеав цела утакмица од прва до последна минута.Најбоље и тоа УБЕДЛИВО изигра Валон Бехрами,у ниеден момент не забушаваше ко останативе од екипава.Инаку за судијата нема да коментирам зошто треба да му опцујам се по список ако почнам.Тоа што го досуди ако беше пенал незнам за што треба да даде некому црвен картон????Нека им падне првут на рамото на било кој играч на Џенова и нека досуди фаул или пенал без размислување.АЛАЛ ДА МУ Е,МНОГУ ДОБРО ЈА ВОДЕШЕ СРЕДБАТА!!!!ИДИ УМРИ БЕ МАМЕТО ТВОЕ А!!!

Ова првпат и последен нека ти биде.Горе пишува ФАН КЛУБ ЛАЦИО,а не анти Лацио или анти Пандев.Уосталом не се брукај да коментираш лошо против Феноменот Македонски.Срам да ти е преиспитај се бе алооооо!!!!

Аман бе... е сега непријатно ме изненади. Еден лош потег или еден лош натпревар на дечкото и одма ваков бил, онаков бил... Секој може да има лош ден. Еве заради вакво навивање нашите играат лошо во Скопје. Првата грешка и одма ги пцујат.

Секако дека Пандев направи грешка ама според мене веројатно очекуваше судијата да направи компензација за глупоста од предходно кога само тој виде пенал за Џенова. А се виде дека судијата е свесен дека погреши затоа што веднаш потоа направи компензација и не го исклучи Мутарели кој отиде директно на нога на противнички играч а веќе имаше еден жолт.

Како и да е, многу слаби поединци денес кај Лацио и со ваква игра ќе се борат за опстанок оваа година. Се надевам дека ќе им тргне на подобро и дека Пандев пак ќе влезе во гол-серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom