Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа иако изборивте пласман во куп УЕФА од купот не им пуштивте на Реџина :)

ајде бре глуп лотито тражи некој шо ке биде тренер на тимот

Наполи спрема понуда за Пандев :) Ај честито нов тренер .

I koj uspesi gi ocekuva so napoli.Licno ne veruvam dek ke otide tamu zs nema da go postigne ona sto go posakuva ali ke vidime ima vreme.

I koj uspesi gi ocekuva so napoli.Licno ne veruvam dek ke otide tamu zs nema da go postigne ona sto go posakuva ali ke vidime ima vreme.
Е зошто да нема успеси со Наполи? Па Наполи веќе го зема Квараљела, а на добар пат е и Де Чеље. А и Паполи е дупла појак од вас, да бидеме реални.:smir:

Е зошто да нема успеси со Наполи? Па Наполи веќе го зема Квараљела, а на добар пат е и Де Чеље. А и Паполи е дупла појак од вас, да бидеме реални.:smir:
Da be kupot go zema napoli dobro e sto me potseti haha mn e jak napoli pred lazio zavrsi na tabela ovaa godina kako ne mu tekna na Ronaldo da otide tamu ili na Kaka.DA BIDIME REALNI

Абе ајде,Наполи прават тим оваа сезона за некаде 5-6 место. Џенова со кој тим беше 5,Наполи нема да биде со Хамшик,Кваљареља,Лавези,Пандев,Залаета

Искрено несакам да оди таму , сакав да оди во некој ГОЛЕМ клуб како Јуве,Ливерпул..Стварно не ми е јасно..

Искрено несакам да оди таму , сакав да оди во некој ГОЛЕМ клуб како Јуве,Ливерпул..Стварно не ми е јасно..
Е јас нејкам да отиде, ке иде во Јуве ке биде 2 состав,ке иде у Ливерпул ке биде 2 состав поубаво му е да отиде во Тотенхем или да отиде во Наполи.....:salut::nesum:

најдобро во Зенит ама нема да можеме да го гледаме

Е јас нејкам да отиде, ке иде во Јуве ке биде 2 состав,ке иде у Ливерпул ке биде 2 состав поубаво му е да отиде во Тотенхем или да отиде во Наполи.....:salut::nesum:

jas se slozuvam so tebe podobro bi bilo da odi vo nekoj prosecen klub kade sto ke ima poveke sansi da nastapuva za prv tim odkolku da odi vo nekoj dobar klub a da sedi na klupa

jas se slozuvam so tebe podobro bi bilo da odi vo nekoj prosecen klub kade sto ke ima poveke sansi da nastapuva za prv tim odkolku da odi vo nekoj dobar klub a da sedi na klupa
Па ако е така, нека остане во Лацио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom