Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Vazno e da pobedi LAZIO e sea dali ke napravi 1-1 ili X-1 treba da se odlucime mada 1-1 vaka po mi izgleda realno jas go igrav cist 1 lece e tim koj go iznamaci interco mecki da do macat ali LAZIO nema da si dozvoli da mu se desi istoto da se spasuva na kraj od mec sigurna pobeda moe mislenje.

Јас ја плеснав 1-1 денеска сум поуверен дека ќе има газење... :)
Ама пак ќе речам, претпазливо незгоден е Лече...

Ќе биде ова тежок натпревар не е така лесен како што се мисли.Интер ги победи 1-0 играат тешко катанаџо.Мурињо по натпреварот изјави``Лече игра со 3 голмани и 8 одбрамбени``.Лацио игра најубав и најофанзивен фудбал оваа година па да се надеваме дека ќе ѓи пробие.

Гледајте нерешено извадете X2 ја играм на ливче во систем,а вистина ли е дека Пандев нема да игра поради жолти картони ? :)

Леле немогуче ејјј...али има време...ке тепаме!!

Лациалци тешко дека ке тепате натпреварот неможе Лацио сам против сите :)

Во Живо : Лацио - Лече

http://www.taratur.com/node/5474

уживајте

Стримов е лош или нешто не ми е у ред со нетот? Ако е до нетот, матер ќе им ебам на Телекабел!

За утакмицата до сега не коментирам ништо зашто не успеав да видам ништо... Али се надевам дека ќе се вратиме.

јас ја гледам на канал+ футбол (шпански)
Лацио се труди напаѓа ама :toe:

Многу сецка, а на секои одприлика 30-40 секунди се прекинува и вика "Not broadcasting"... :toe:

јас ја гледам утакмицата на спорт2 .. лацио тешко доага до голот лече имаат повеке шанси .. првото полувреме имаа срека излезе очи у очи еден напагач на лече со голманот ама му ја блокираа со последни напори...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom