Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ме боли душа што покажасва силу на трибину куде бева жене и деца, да ги пратиш исти било куде на ратиште у свет ке се усерев, још позна некои ликови што су како деца раснале сс тија људи, ама нека ги остане на част и поштење
Svi ga zboresmo toj tga, zasto ne se prekina utakmica i doigra naredan dn? Tga ne mozese a icera mozese? Ili bese finta na kumanovo sila da se pokaze...

Svi ga zboresmo toj tga, zasto ne se prekina utakmica i doigra naredan dn? Tga ne mozese a icera mozese? Ili bese finta na kumanovo sila da se pokaze...
И после добивам прашања у стил зашто немаш поштовање спрема полицију. Само кд ке ми текне на слику од тј дн ...

И после добивам прашања у стил зашто немаш поштовање спрема полицију. Само кд ке ми текне на слику од тј дн ...

A неколко недеље пред тој наши "браќа" лудуесва на Филип Втори и палесва га стадиона, а дебили само ги гледасва и не смеесва ни да ги писнев

A неколко недеље пред тој наши "браќа" лудуесва на Филип Втори и палесва га стадиона, а дебили само ги гледасва и не смеесва ни да ги писнев

Ноу комент

Една мала ретроспектива на тим што га имасмо, 2 играчи бивши наши моментално су у тимови што играм Ф4 у АБА лигу, и плус Костовски и ми не успеасмо да освоимо ништо. А сга претходно колко смо изгубиле од Пелистер, трагедија.

Една мала ретроспектива на тим што га имасмо, 2 играчи бивши наши моментално су у тимови што играм Ф4 у АБА лигу, и плус Костовски и ми не успеасмо да освоимо ништо. А сга претходно колко смо изгубиле од Пелистер, трагедија.

Нема га караџо затој смо изгубиле:D:P

Што не пишете бе дек смо днска играле, да не ме викава комшие кур што ке идеше. Детето што дојде е солидно, само слободни да вежба. Ѓорѓи ако настави сс овој темпо кариеру може да гу продужи у Пинк Пантери (едино ако газда максо не гу затегне чешму па да игра за Куманово и даље сс остали кумановски "таленти"). Овуј суботу играмо сс Блокотехну, а следеќу среду играмо сс Гостивар у наш храм на спортови. Само напред Куманово!!!

Тј Ѓорѓи везе нема , не знае да води топку ама затој тој друго дете може да биде нешто од њега ако продужи да добива шансу нормално. Па ете га Главчев колко не разбираше ама игра нон стоп па сга нема гајле исто и Мекиќ.
Него мене ми е за Стајиќа дечко гази како игра у одбрану колко топке украде само свака част.

Него што мислите од блокотехну колко ке изгубимо???

малка[DOUBLEPOST=1521899005][/DOUBLEPOST]абе па овој од 1 се играло гледам тепале смо сс пресврт у заѓну хаха лига најинтересна овуј годину па не памту кд е било такој свак свакога тепа

Последно уредено:
хаха не може нам нико ништа:D

Само кд би га појачале рекет сс центра да фаќамо повише скокови

ХАХАХАХАХХАХА победа у гости, 2-0 против Блокотехну :D БРАВО МОМЦИ!

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom