Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Па немам појма како се вика тој киде идев шест тимови. Фала :D

Суперлига, требало би од нулу да се почне, па после тој двојке за полуфинале плејоф. Како и лани, и сга имамо шансе, али само за до полуфинале :D

Суперлига, требало би од нулу да се почне, па после тој двојке за полуфинале плејоф. Како и лани, и сга имамо шансе, али само за до полуфинале :D

Ја сам оптимист дек дома ке тепамо све и у гости Гостивар и Охрид, ако се пласира. Такој да по туј некоју математику можемо да бидемо 2/3 место

Ја сам оптимист дек дома ке тепамо све и у гости Гостивар и Охрид, ако се пласира. Такој да по туј некоју математику можемо да бидемо 2/3 место

Кам среќа да е такој, али не верују :) Солидни смо бе, кој се надаше и на толко :)

Чек какв плејоф, нели е Суперлига прво? У Суперлигу мислу дека идев сви од нула.
Не верувам дека Супер лигата ќе почне од нула, бидејќи не се приклучува некоја екипа директно во Супер лигата, па да мора да е од нула.

Не верувам дека Супер лигата ќе почне од нула, бидејќи не се приклучува некоја екипа директно во Супер лигата, па да мора да е од нула.

Можда, ќе видиме за неколку кола :)

Сга што играв сви 12 тима се вика прва лига. Најбољи 6 тима од прву лигу играв суперлигу, а други шест играв плеј аут. Најбољи 4 тима од суперлигу играв плеј офф.:)

Ovuj godinu liga katastrofa, Rabotnicki bez poraz sas i za nasi uslovi prosecnu ekipu, jos uvek mislu deka MZT ce gi dobie. Sga da ga imamo tim od pred 4-5 godine bez problem prvaci bi bile. Ne ni e losa ni ovaj ekipa, kd bi imale dobroga centra i plus jos edn dobar na 2-3 poziciju, pa bi se borile za titulu. Amo kako bese onoj, da imase baba onuj rabotu dedo ce bese...

Ovuj godinu liga katastrofa, Rabotnicki bez poraz sas i za nasi uslovi prosecnu ekipu, jos uvek mislu deka MZT ce gi dobie. Sga da ga imamo tim od pred 4-5 godine bez problem prvaci bi bile. Ne ni e losa ni ovaj ekipa, kd bi imale dobroga centra i plus jos edn dobar na 2-3 poziciju, pa bi se borile za titulu. Amo kako bese onoj, da imase baba onuj rabotu dedo ce bese...

Абе и тој си у праву,лига е катастрофа ама знаемо гу туј работу како иде. Ке стигнемо до финале и ке усеремо све.

Не верују дек ке добие некоју поголему минутажу, још и имаја повреду на лигаменти, ама ако планирав да га оставив и за другу сезону добро би било[DOUBLEPOST=1521312580][/DOUBLEPOST]Какви гомнари презакажава гу утакмицу за јутре, а у Куманово ебр тепасва жене и деца. Дабогда сви да умрев што учествувава у тој и полицајци и политичари и од металски завод тито

Последно уредено:
http://ekipa.mk/pelister-go-iznenadi-kumanovo/[DOUBLEPOST=1521318234][/DOUBLEPOST]
Не верују дек ке добие некоју поголему минутажу, још и имаја повреду на лигаменти, ама ако планирав да га оставив и за другу сезону добро би било[DOUBLEPOST=1521312580][/DOUBLEPOST]Какви гомнари презакажава гу утакмицу за јутре, а у Куманово ебр тепасва жене и деца. Дабогда сви да умрев што учествувава у тој и полицајци и политичари и од металски завод тито

Абе ќути отвориш новине фалив ги фалив ги дерби било. А Куманово пуна сала а они како пишуев:
Куманово победило,Куманово изгубило. Срамота

Последно уредено:
Мене ме боли душа што покажасва силу на трибину куде бева жене и деца, да ги пратиш исти било куде на ратиште у свет ке се усерев, још позна некои ликови што су како деца раснале сс тија људи, ама нека ги остане на част и поштење

Кд се има спортска среќа и фрижидер ќе улегне :) Лош пораз у лош момент, не бива без Караџу :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom