Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто много слабо се коментира ? Или још не смо изгубиле па нема што да се критикуе и пцуе ?

Нема довољно утакмице за коментар нити па засилувања : D добар меч, фали уигрување, добар тест у суботу. Мачки доминира јеботе :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Нема довољно утакмице за коментар нити па засилувања : D добар меч, фали уигрување, добар тест у суботу. Мачки доминира јеботе :D

Треба ли 3 утакмице на дн да изиграмо па да има коментари довољна е и 1 утакмица у 10 дна за да се коментира, него дека треба да се пофалив дечки па затој на никога не му се отварав уста... Да имасмо до сга скор 1-3 и тој како ке имаше утакмице за коментари до сг ке бесмо на 1005 страну хахахах

Сезона сга почиња топрв ќе има коментирање :)

Центар нема ефект, тачно дека Србиновски сака ниски петорке и шутери, али може да се најде добар подвижан центар како Ракочевиќа лани, такв одлично ќе ни дојде. Пековиќ нити добива много минуте, а и кд ги добие не добива топке - тија што ги прими падав му од руке. Разочаран сам, очекуеше много повише. Сс туј висину Луковиќ имаш3 блокаде у просек негде, да не зборимо за поени и скокови - ударни игле бесва сс Ацета. Факт е дека ни фали још едн поентер и добар центар, овакој се превише потпирамо на оној ќе ни појде. До сга ни поваѓаше, ама првенство почиња, а Фени, Кожув и Работнички не су бш слаби како Башкими.

Добар е тим, мислу дека и боље од што мислимо, али треба још минимум едно квалитетно појачање и евентуално да се смени центар.

Не знам што да коментирамо кд ниедна од овија до сга у Библ не можев ни сс едну нашу да се мерив.
Право лице ќе га видимо против Работнички

Работнички, Кожув, Фени у гости. Туја ќе видимо дали смо сериозан тим - ако се мучимо како и увек и на гости Соколи и МЗТ ќе не разнесев кд ќе дојде Суперлига, а пред тој ќе не реметив овија први три. Рано е много да се збори, тим е солидан, али треба још играчи за да смо поблиско до финале, за титулу мислу дека освен Леброн да дојде овуј годину не гу гледамо. Евентуално Куп, ама и тој тешко.

Сваку годину преиспитуемо учество ми, а па се склапа солидан тим. Чисто да си кажев дека су незадовољни.

Feni mnogo ozbiljan tim ovuj godinu iskubasva gi sokolcinja na salu bez nikakav problem ne mi bese jasno kako Feni gi tepa Tiranu ss 41 a Sokolcinja odvaj gi tepava sga mi e jasno

Ако не им отиде Павиќ у Морнар, Фени има респектабилан тим овуј сезону, с'с још едно појачање за суперлигу што ќе га донесев, фина екипица, Раднички овуј сезону мислу дека од сенку може да изненади, само тј Ник Вигинс да му дадев курве и паре...

Солидан тим има Фени, а овј Павиќ демек ќе си иде, гледам ичера играја. Да не е дезинформација?

Иначе еве ви препуцавање:

http://ekipa.mk/mkf-mu-odgovori-na-...kriete-vnatreshnite-problemi-i-nesposobnosti/

http://ekipa.mk/kumanovo-so-nova-reaktsija-koj-lazhe-i-ja-manipulira-javnosta/

За паре очигледно е работа, као платиле смо прву рату па после целу суму гу тражија Пеце. Ваљда имамо паре еј, да не се распадамо до нову годину? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom