Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе какв Аврамовски 2500 на коју дрогу е доста су ни македонци

Луковиќ Бранка нова е Партизанка. Кхм знам дек гу сви пцувасте у финале :icon_lol:

Луковиќ Бранка нова е Партизанка. Кхм знам дек гу сви пцувасте у финале :icon_lol:
Успеасва ли и њума да гу вратив у Партизан, алал да ги е... Партизан тоне ли тоне.... :D[DOUBLEPOST=1473439940][/DOUBLEPOST]Да га враќамо Инграма?

Последно уредено:
У тек на наредну недељу ке доведемо још еднога странца а можда и још два.

Успеасва ли и њума да гу вратив у Партизан, алал да ги е... Партизан тоне ли тоне.... :D[DOUBLEPOST=1473439940][/DOUBLEPOST]Да га враќамо Инграма?

Да днска потпишала

Фали још некој Македонац играч.....[DOUBLEPOST=1473456016][/DOUBLEPOST]
Фали још некој Македонац играч.....

Нека дојдев 1-2 странца, Брчков и едн бекап играч македонац по могуќност и топ смо док да дојде Бокица :D

2ку доваѓа највероватно странац много познат на кумановску публику, 3/4 доваѓа македонац и 5 странац позз до вас хехехех

2ку доваѓа највероватно странац много познат на кумановску публику, 3/4 доваѓа македонац и 5 странац позз до вас хехехех
2ка е Дарко Матиќ шалу се, Миладин Пековиќ доваѓа на двојку :) 3/4 е Брчков, а за 5ку што гу збориш надам се дека тј странац не е Дујковиќ :X3:

Сто пут кажа и па ќе кажу 99,99% сам сигуран дека е Дујковиќ центар :D Пековиќ не би ме чудило да е, трењер си га сака :)

Андрејевиќ у пакет с Мику Голубовиќа у Пелистер. Има да не пунив у Битола, познато правило.
Пековиќ не е нешто за на позицију 2, вероватно е у прашање друг играч.
Не сам одушевен ни од Брчковога, сличан ефект на Јаневскога.
Бојан ќе беше добро решење и претпостављам дека нема да га истрпив повише од 2 месеца косовари.
Надам се дека Дујковиќ ќе се врати назад на тој што га прави најдобро - Контрабас и пивска флаша.

Сс Дујковиќа имаше контакт ама дечко тражи паре како да е Марк Гасол а игра како Мирослав Петровски КАБЕЛ[DOUBLEPOST=1473507636][/DOUBLEPOST]Дујковиќ највероватно за Кожув ке потпише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom