Гледам жалите се од обични људи што дошле првпут да гледав кошарку, кои што сакав да има нешто у Куманово квалитетно као демек они ви сметав, едноставно како и ви и они сакав да дојдев да гледав до негде за наши услови квалитетну кошарку, плус на тој све како и ви платиле си карту и како и ви и они имав право да гледав.
Мене неми е јасно како тој управа може да дозволи ако е капацитет 7000, они да продавав карте за 8000, па имаше људи што ги се слоша и почнасва да препадав, недај боже да се десеше нешто лошо кој ке беше одговаран за тој?
Треќо, мене лично поједе ме туѓи срам од како што викате ``редовну`` публику , сигурно знаете да не ги именују за кога се работи ( дечки што седив позади кошеви), такво курчење, пљукање, сељачизам, и понашање немага ни у тромеѓу у општинску лигу, а пази дечки што га правив тој се претстављав како градски људи, е мене лично од такви срам ме фаќа што делу ваздух сс исти, а овој не се дешава само ичера, него редовно на сваку утакмицу, па ја да сам џандар сс кеф руке да му ги скршиш ако стане и почне да пљука и да се курчи што једино у овј случај би оправдаја насилство на џандари.
Четврто, Кумани коректно си навивасва, једино они бесва на ниво, а организација, публика (позади кошеви посебно), играчи, игра... дно дна