Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Јутре да грми кој не пвуе вика пое урла ќе га преместимо на трибини куде овија од ВМРО

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Fakt e deka posle prvata pobeda vo Skopje, trebase da odime na se ili nisto vo Kumanovo i tamu da ja zavrsime rabotata. Normalno deka na majstorka ne se znae nisto, bez razlika kade se igra i pod koi uslovi, iako mene mi bese jasno ko den deka ke pobedi onoj koj ja saka poveke pobedata.

Vasiot tim e poiskusen, ima igrano finale i mnogu vakvi triler natprevari. Nasiot tim, bese sostaven prilicno od anonimci i finaleto vo Kupot, polufinaleto vo Superligata se nesto sto minatata godina ne mozevme da go zamislime iako imavme podobar sostav od ovoj sega.
Ekipata cela sezona igrase stabilno, bez mnogu promeni i najbotno napreduvase vo [DOUBLEPOST=1463505457][/DOUBLEPOST]

Fakt e deka posle prvata pobeda vo Skopje, trebase da odime na se ili nisto vo Kumanovo i tamu da ja zavrsime rabotata. Normalno deka na majstorka ne se znae nisto, bez razlika kade se igra i pod koi uslovi, iako mene mi bese jasno ko den deka ke pobedi onoj koj ja saka poveke pobedata.

Vasiot tim e poiskusen, ima igrano finale i mnogu vakvi triler natprevari. Nasiot tim, bese sostaven prilicno od anonimci i finaleto vo Kupot, polufinaleto vo Superligata se nesto sto minatata godina ne mozevme da go zamislime iako imavme podobar sostav od ovoj sega.
Ekipata cela sezona igrase stabilno, bez mnogu promeni i najbotno napreduvase vo odnos na lani vo sekoe pole.
Dogodina uste podobri :)

Imam obvrski periodov, inace pratam se.
P.s Bez ljutenje, utre e 1-0 ;)

E fala bogu i ti nesto pametno da kazes, aj dogodine ako ulegnete u play off.pa ce ve tepamo...[DOUBLEPOST=1463518124][/DOUBLEPOST]

Ekipata cela sezona igrase stabilno, bez mnogu promeni i najbotno napreduvase vo [DOUBLEPOST=1463505457][/DOUBLEPOST]

Ekipata cela sezona igrase stabilno, bez mnogu promeni i najbotno napreduvase vo odnos na lani vo sekoe pole.
Dogodina uste podobri :)

Imam obvrski periodov, inace pratam se.
P.s Bez ljutenje, utre e 1-0 ;)

E fala bogu i ti nesto pametno da kazes, aj dogodine ako ulegnete u play off.pa ce ve tepamo...

Играчи су у карантин што ми се свиѓа,сви заедно ке преноќив у Хармонију и јутре у 3и30 поваѓав за Скопје.

Наш бивши играч догураја до соблекувалну на европскога првака!! :cool:

Attachments

• 13226740_10153884629591263_8507113052918418414_n.jpg
    13226740_10153884629591263_8507113052918418414_n.jpg
    60 KB · Прегледи: 45
img

Да су живи и здрави за овј муабет

Sga kolega na rabotu od skopje mi dade kartu, deliv karte na golemo, na svakoga clana na partiju davav gi po 10 karte a oni morav da gi razdavav, takoj da vecer ce bide gungula, svite kumani bidete na oprez, ne nosite znaminja i salovi ce vrsiv pretres, ulazamo si najnormalno i grupiramo si se posle svite kumanovci na kontra tribinu. Ce vrie i od policiju. Znaci ce bide sala puna, od ednu stranu mi, od drugu clanovi partije. Ce ima provokacije, najverovatno i na ulazanje ce ima obidi da ne pustav nasi ljudi, da ne se nasednue na provokacije, svite da ulegnemo. A posle sto ni dade gospod na utakmicu, sve biva, daj boze posle okolo 22:00da slavimo pred nasu salu.

Па преко кур, ја сам политички за десничарску партију па навивам за Куманово, не ми е јасно зашто се ствара много тензија около тој дека за МЗТ навивав само вмровци, а за Куманово само комуњари?

Штета што вечер нема да можу да иду на утакницу, да ти ебу глупе матуре :unsure:

Ствара се тензија од партију, они делив карте по штабови и терав ги људи сас силу да идев. Ја би сакаја ФА да са тамо, не некои тетке кои цел дн пиев кафе пред некој си штаб. Затој и обични симпатизери на МЗТ нема да идев вечер на утакмицу.
Амо кој ги ебе свите, ми идемоооооооооооо...

Не се оптеретујте само порано да си отидено да нема нервозен на улаз и тој е тој

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Не виду како би изгубиле 17 разлика...овој е чиста сигурица 1.50 :D

Kурчо и Вуле likes this.

Позади мреже су сместени свите кумановци

Абе какви мреже ќе си седимо како увек кд улегнеш десно ваљда нема да глушив

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom