- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
ЕМ ЗЕ ТЕ сакаааааааа репете,уште еднаш да ги ебеме,понатаму вие продолжете,ајде и останатите со нас се приклучетеееееее

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја не верују дека ке извадимо победу у среду ке си земев одмор и тј дн ке гу одиграв рутинирано за да нагазив послеДобро е што ни дадева дн повише. Ако се играше јутре нема да можев да мрднев још не су се отрезниле да имав добар тренинг днс , а па да се играше у Петак па ќе спласне атмосфера у тим , ќе се оладив. У Среду најубаво, днс поласн тренинг, јутре на јако и у Среду победа[DOUBLEPOST=1463419231][/DOUBLEPOST]
![]()
Озбиљно ли ти пиша? Интернет хулиган ќе иде у СкопјеПројдесмо у финале и @Drettica глорихантер одма ми пишуе да идемо у Скопје на утакмицу, ке се враќа у салу.![]()
И још автобуси да идев на водуОзбиљно ли ти пиша? Интернет хулиган ќе иде у Скопје
Еве ги МЗТ много фер искочисва, како и увек не правив проблеми за гостински навивачиНего мене сга ме интересира зашто не искочи Цица да каже еве овија 10-15 автобуса ќе возив на тија две или три утакнице, голема шанса е овој да направимо нешто ама реално у овој време нема свак могуќност да одвои 300 денара да иде да гледа, не збору за мене него сигуран сам дека има такви, а кд би било бесплатан превоз свак би нашја некои 100 денара за карту[DOUBLEPOST=1463432983][/DOUBLEPOST]И чисто онакој што праву онј наш селектор Драган Раца дојде туј појави се куде нас и нешто повржасва га сс клупу на Панатинаикос, сга читам нешто шпекулирав дека може да биде тренер на Ефес
Светска сила смо ти у кошарку
![]()
Што су 100 евра за Цица ако такој гледамо на работеИ још автобуси да идев на водуЕдн автобус до скопје ти е 6000 па ти пресметај што како
МЗТ Скопје го извести Куманово дека нема да дозволи организирано присуство на гостинската навивачка група „Кумани“!
http://sportmedia.mk/kosharka/domas...aleto-vo-jane-sandanski-ama-toa-ne-vazhi-i-za