Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
ЕМ ЗЕ ТЕ сакаааааааа репете,уште еднаш да ги ебеме,понатаму вие продолжете,ајде и останатите со нас се приклучетеееееее:oeoeoe:

Добро е што ни дадева дн повише. Ако се играше јутре нема да можев да мрднев још не су се отрезниле да имав добар тренинг днс , а па да се играше у Петак па ќе спласне атмосфера у тим , ќе се оладив. У Среду најубаво, днс поласн тренинг, јутре на јако и у Среду победа :D[DOUBLEPOST=1463419231][/DOUBLEPOST]
13179421_10209723545585675_9041480675863662494_n.jpg

Добро е што ни дадева дн повише. Ако се играше јутре нема да можев да мрднев још не су се отрезниле да имав добар тренинг днс , а па да се играше у Петак па ќе спласне атмосфера у тим , ќе се оладив. У Среду најубаво, днс поласн тренинг, јутре на јако и у Среду победа :D[DOUBLEPOST=1463419231][/DOUBLEPOST]
13179421_10209723545585675_9041480675863662494_n.jpg
Ја не верују дека ке извадимо победу у среду ке си земев одмор и тј дн ке гу одиграв рутинирано за да нагазив после

Хахаха. Ја верују ,зашто да не. Не очекују ама верују особено ако ни појде сигуран сам дека ќе сакав некако сс Соколи него одма ќе идев на победу не на заѓну да се вадив.

Пројдесмо у финале и @Drettica глорихантер одма ми пишуе да идемо у Скопје на утакмицу, ке се враќа у салу.(n)
Озбиљно ли ти пиша? Интернет хулиган ќе иде у Скопје :D

Еве ги МЗТ много фер искочисва, како и увек не правив проблеми за гостински навивачи :) Него мене сга ме интересира зашто не искочи Цица да каже еве овија 10-15 автобуса ќе возив на тија две или три утакнице, голема шанса е овој да направимо нешто ама реално у овој време нема свак могуќност да одвои 300 денара да иде да гледа, не збору за мене него сигуран сам дека има такви, а кд би било бесплатан превоз свак би нашја некои 100 денара за карту[DOUBLEPOST=1463432983][/DOUBLEPOST]И чисто онакој што праву онј наш селектор Драган Раца дојде туј појави се куде нас и нешто повржасва га сс клупу на Панатинаикос, сга читам нешто шпекулирав дека може да биде тренер на Ефес :D Светска сила смо ти у кошарку :D

Последно уредено:
Озбиљно ли ти пиша? Интернет хулиган ќе иде у Скопје :D

Еве ги МЗТ много фер искочисва, како и увек не правив проблеми за гостински навивачи :) Него мене сга ме интересира зашто не искочи Цица да каже еве овија 10-15 автобуса ќе возив на тија две или три утакнице, голема шанса е овој да направимо нешто ама реално у овој време нема свак могуќност да одвои 300 денара да иде да гледа, не збору за мене него сигуран сам дека има такви, а кд би било бесплатан превоз свак би нашја некои 100 денара за карту[DOUBLEPOST=1463432983][/DOUBLEPOST]И чисто онакој што праву онј наш селектор Драган Раца дојде туј појави се куде нас и нешто повржасва га сс клупу на Панатинаикос, сга читам нешто шпекулирав дека може да биде тренер на Ефес :D Светска сила смо ти у кошарку :D
И још автобуси да идев на воду :D Едн автобус до скопје ти е 6000 па ти пресметај што како

^Има бе бато свак може да иде с'с Кумани, а и 5 другара да се соберете, да е на плин или дизел по 50 денара натам навам ке ви искочи за гориво, идеш по стар пут натамо, навамо преко Миладиновци и Романовце и те ти...с'с 150 си прошја. Мене авто ми е бензинац и 400 ке ми сјебе такој да кд видиш по 80 денара ти се фаќа...не е скупо. Искочиш на пиво 200 денара сјебеш још не си трепнаја...

@Drettica ке е најватрен у среду у Јане [emoji23]

Lani ni izbega taj edna pobeda radi glupoga Zubca. Nadam se deka Simonovski ce se oduzi za tj kos sto ga dade. Morav u kumanovo da padnev po svaku cenu...[DOUBLEPOST=1463434798][/DOUBLEPOST]A i ima vreme da se organizira ubavo da se napravi spektakal u subotu

И још автобуси да идев на воду :D Едн автобус до скопје ти е 6000 па ти пресметај што како
Што су 100 евра за Цица ако такој гледамо на работе :)

@ColdSky ја не кажа дека е много, на мене не ми е проблем ама реално има људи што стварно не можев да одвоив повише од 100 денара :)

Него како ќе се игра овој финале на 3 дна утакница?

Има ги датуми. Среда,Субота, Вторник,Петак и Недеља

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Кумановска инвазија се спрема јутре на Скопје :vozbud:

МЗТ Скопје го извести Куманово дека нема да дозволи организирано присуство на гостинската навивачка група „Кумани“!

http://sportmedia.mk/kosharka/domas...aleto-vo-jane-sandanski-ama-toa-ne-vazhi-i-za

Добро бе, нема организирано, амо свак може да си улегне, купиш си карту и улегнеш. Е сга нема да има обележја, знамиња и тупани, амо па свак ќе улегне. Много ќе не имаааааааааааааа

и лани беше иста приказна... па сас авта бесмо..

img

СВИ ПРЕД САЛУ.. без разлику дали сте дел од кумани... нека има колонаа до скопје

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom