Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Што да кажу 0 поени имаше и у послеѓни 3-4 минута колко 4 тројке по ред. Не вреди да се збори натамо

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Eкстра, имаше нула ама бш ги га тури како што треба... Mене ми направи кејф :D Атмосфера се дигна, а верују и морал на суиграчи ги е биднаја повисок...у пресрет на мајсторку. Zz

Па добро бе брат, имаше нула ама бш ги га тури како што треба... Барем мене ми направи кејф :D Атмосфера се дигна, а верују и морал на суиграчи ги е биднаја повисок...у пресрет на мајсторку. Zz
Па не га хејтам, веќ ме остави човек без зборови, кд требаше распуца ги ај што гу дигна атмоаферу Соколи ги деморализира још овакој да се распуцав у петак куде ќе ни е крај

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Имаш ли га видео сс звук од овој гифче

https://gifs.com/gif/PN9KB4[DOUBLEPOST=1463188134][/DOUBLEPOST]@Black Knight , едитира га мој одговор...погрешно те разбра. sry[DOUBLEPOST=1463189174][/DOUBLEPOST]Иначе предлог како да се улегне у СЦБТ....
1.Штампаш мајце сс лого на соколи.
2.Зимаш 3 автобуса пуниш ги. и пишеш Општина КарпоШ.
3.Збориш скопски два минута, док да улегнеш.

И унутра знае се што се дешава. Па нека не намавав тија редари њини. Хахаххаха :D

Последно уредено:
Stefco u golem problem, deca nejcejale u nedelju da idev u salu, sakale u ponedelnik da bidev oslobodenin od skolu, najvuev protesti, a od drugu stranu ocekuev se kontra protesti...ce bide gusto...

Слуша га Стефчу на К3 тв вика ние не браниме на обичната публика да дојде кај нас да го гледа натпреварот, ние само браниме на организирано носење навивачи. Значи јутре Борис Трајковски ке гори од обичну публику !!![DOUBLEPOST=1463233693][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=XayGDjwbahs Еве га Стевчо

Последно уредено:
Слуша га Стефчу на К3 тв вика ние не браниме на обичната публика да дојде кај нас да го гледа натпреварот, ние само браниме на организирано носење навивачи. Значи јутре Борис Трајковски ке гори од обичну публику !!![DOUBLEPOST=1463233693][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=XayGDjwbahs Еве га Стевчо

брат тој су празни муабети... и ја беше лани сас татка ми па не ме пуштива и мене и њега... тражив ни карту а карте не се продавав... смешан е типац .. посебно за основци ..

Колко ниско треба да паднеш па да скандираш Вуле Мандиќ:facepalm:

До тија 4 тројке,беше убедљиво најгори играч на терен.

Вулета сам га пцуваја највише ама у заѓно време едини што игра добро и рационално не како Бојана само да се шутира и кд не треба и кд не треба

У одбрану не постои,свак поен примен преко њега.

Вуле не постои а други постоив а... Бојан место да игра расправља се или сс наши или сс судие, Костоски кур си лади. Караџа исто и он у заѓно време, Јанески не може сс тј дебел гз да мрдне.
И ја не га сакам ама тамн ич ама сга да еду гомна кд нема за што не иде

МИЦЕВСКИ М. МИЛОЈЕВИЌ А. ПАВЛОВ А.

опет милојевиќ .. племе ги ебу не га стависва у куманово ниедан пут

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom