Што се дешава сс овуј екипу после победу сс МЗТ, дали Србиновски ги изгуби конци у екипу, дали после туј победу надвладеа некое его дека ми смо туј рамо уз рамо и дека ќе се прошетамо до финале?
Онј дн пиша туј дека неможемо полошо да изиграмо и изеде ги гомна за сви паре, ипак смо могале да изиграмо и најлошо надам се дека од овој неможев полошо, али још увек сам убеден дека имамо барем за нијансу боље екипу од Соколи е сга што е проблем...
Според мене главан проблем у послеѓно време е Бојан Трајковски, човек кој се диза на шут за тројку у момент кд почнев да га удвојувев а у рекет или на страну има слободнога играча што може слободно да поентира без проблем, друг проблем е Курчо тотално е у аут целу серију сс Соколи па и пред тој сс Работнички, не знам што му се дешава нејќу да коменирам кладионица и слично али место да биде лидер он како да не постои и треќ проблем што га гледам е Марко Симоновски тотално потфрљи кд највише треба, репрезентативац што неможе сам да си искреира барем 3-4 коша да ти ебу таквога играча и за крај што се дешава сс тренера почна да ми личи на Страшу, вика тајм-аут и после њега нема ни кош, ни акција ништо ништо катастрофа
А у целу овуј причу могуќе е да има и друга страна барем по тој што приметују, много паднасва на кондицију и тој е нешто што е требало да се работи у пред сезону, ми имамо 3 играча кои што дојдесва у тек на сезону, а други пред тој работесва сс Сениора и гледа се дека не смо ич константни још у серију сс Работнички
Дефинитивно не заслужуемо да играмо финале, ако тепамо следеќу у Куманово тој е примија али мислу дека 99% губимо гу 5ту ако гу опште има :/
Лоша сезона, тотално лоша сезона без оглед на све још од пораз сс Струмицу, бламирање у Финску и на крај решавање на Цица да га задржи Мандиќа а не Уроша... немам што да коментирам више натамо све е јасно