Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро бе боље нека има некој да диза вреву него празна сала :D

Стајте им у сала, нека им стои на трибина цело време транспарент
" ИГРАТЕ КО ПИЧКИ " и нека стои и на тренинзи, и на натрепавари и на се ахахах
ова беше пример со МЗТ во 2009та коа беа пред испаѓање и практично пред пропаст, и ја тренирав баскет тогаш во школата на МЗТ, и у лименката имаше 24/7 транспарент играте ко пички

Еве ростер за наредну сезону
1. Ѓорѓи
2. Ненад
3. .....
4. ....
5. ....
6. ....
7 .....
........

Од туј треба да се почне

1. Ѓорѓи
2. Ненад
3. .....
4. ....
5. ....
6. ....
7 .....
........

Од туј треба да се почне
Колко си само у право .. па пичка му матер ни караколев ни никој не успеа да га заустави Снера, улаза Ѓорѓи и Снер губи топку ... пушти ги нека играв кд губимо 20+ разлика а влечев се како црева, исти кур дали ке изгубимо 20 или 10 битно искуство и муда ке добиев. На крај краева подобро испадни у полу-финале сс младинци него сс црева по терен што зимав неколко иљаде евра[DOUBLEPOST=1462982475][/DOUBLEPOST]
1. Ѓорѓи
2. Ненад
3. .....
4. ....
5. ....
6. ....
7 .....
........

Од туј треба да се почне
Колко си само у право .. па пичка му матер ни караколев ни никој не успеа да га заустави Снера, улаза Ѓорѓи и Снер губи топку ... пушти ги нека играв кд губимо 20+ разлика а влечев се како црева, исти кур дали ке изгубимо 20 или 10 битно искуство и муда ке добиев. На крај краева подобро испадни у полу-финале сс младинци него сс црева по терен што зимав неколко иљаде евра

img

Курчо је мало нервозан...

Што се дешава сс овуј екипу после победу сс МЗТ, дали Србиновски ги изгуби конци у екипу, дали после туј победу надвладеа некое его дека ми смо туј рамо уз рамо и дека ќе се прошетамо до финале?

Онј дн пиша туј дека неможемо полошо да изиграмо и изеде ги гомна за сви паре, ипак смо могале да изиграмо и најлошо надам се дека од овој неможев полошо, али још увек сам убеден дека имамо барем за нијансу боље екипу од Соколи е сга што е проблем...

Според мене главан проблем у послеѓно време е Бојан Трајковски, човек кој се диза на шут за тројку у момент кд почнев да га удвојувев а у рекет или на страну има слободнога играча што може слободно да поентира без проблем, друг проблем е Курчо тотално е у аут целу серију сс Соколи па и пред тој сс Работнички, не знам што му се дешава нејќу да коменирам кладионица и слично али место да биде лидер он како да не постои и треќ проблем што га гледам е Марко Симоновски тотално потфрљи кд највише треба, репрезентативац што неможе сам да си искреира барем 3-4 коша да ти ебу таквога играча и за крај што се дешава сс тренера почна да ми личи на Страшу, вика тајм-аут и после њега нема ни кош, ни акција ништо ништо катастрофа

А у целу овуј причу могуќе е да има и друга страна барем по тој што приметују, много паднасва на кондицију и тој е нешто што е требало да се работи у пред сезону, ми имамо 3 играча кои што дојдесва у тек на сезону, а други пред тој работесва сс Сениора и гледа се дека не смо ич константни још у серију сс Работнички

Дефинитивно не заслужуемо да играмо финале, ако тепамо следеќу у Куманово тој е примија али мислу дека 99% губимо гу 5ту ако гу опште има :/

Лоша сезона, тотално лоша сезона без оглед на све још од пораз сс Струмицу, бламирање у Финску и на крај решавање на Цица да га задржи Мандиќа а не Уроша... немам што да коментирам више натамо све е јасно
Капа доле за коментаров,и описот на репрезентативците !

Само ми е криво што и соколи не са ништо нарочито. Дефинитивно проблем е у нас. Чак што више мислу дека потешка ќе биде утакмица у петак, ако гу добиемо сигурно гу добивамо и последњу.
А интересира ме, ќе се погоди ли онј Милојевиќ да суди у Куманово или само за Скопје е резервиран?

VII-3 за Карпош лудувааааа, VII-3 за Карпош лудувааааа :D

Ја ке иду на оптимистичну карту и ке кажу дека ги добивамо у 5ту у Скопје у инат на сви у тесну утакмицу како што беше лани у Градски Парк. Нека иде цело јајце у зељаник. :D
Децата се од основно училиште Димо Хаџи Димов од Влае.Со истото училиште е формиран и КК Соколи,и играше у салата на училиштето многу години,пред Стефо(кој исто така е од Влае,и пред да стане политичар,секој ден тепаше баскет 3 на 3,на бољи пар) да го пресели во Борис и да му го додаде Карпош.

Кој га има нека му каже дека не е за пораз него начин на кој се понашав

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Кoстoски кaј не знaе дa игрa пa и неписмен дa ти бил.
Кaј мoжете инaче прoтив нaместенa лигa, џaбе ви е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom