Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Не е готово још увек, Петровиќ и Кнежевиќ по 3 фаула, Казарновски два, ајде нападај ги у рекет...

Абе не се правите филм, овој што га играмо е ужас интересира ме онј Србиновски држи ли ги тренинзи заѓни месец дна?

Катастрофа. Овај серија иде у 5 меча, али у суботу губимо 30. Психолошки смо очај, немав муда за играње у гости. Срамота.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Нада изумре овј пут, чиста патетика. Нема сегмент у игру у кој не не доминирав...ОЧАЈ

Бојан Трајковски 13, рест оф тим 15п ....6/30 шут укупно...е ова ретко се глеа[DOUBLEPOST=1462902836][/DOUBLEPOST]
Костовски 15 минути игра 2 поена,Симоновски 17 минути 0 поени, прва петорка Репрезентација на Македонија!
Majсторе не знам дали ја глеаше предходната текма, коа Симоновски (шутериштето македонско) напраи бунар од слободно

Koлко да су добри у тим имамо много лоши карактери све су тој пичке у душу за жал

Шта се то догаџа?

Надам се дека некад и ви што зборите македонски ке научите како се изговарав зборови како и коментатори наши. МандиЧ или догаЏа

Ај да се кладимо дека нема да нападав у рекет иако треба да бушив сга кд су сви у опасност?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom