Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не беше тј залижан МЗТ још увек ќе сануеше за титулу, а за АБА лигу нејќу ни да зборуИмав си проблеми сс навивачи, али факт е дека без њега МЗТ немаше да види титулу још увек али тој су њини проблеми
![]()
Тој гаѓање сс опасни предмети не се согласују ни ја или ркање ама Мијатовиќ значи прва четвртина дава тројку и курчи се на публику праќа пољубци епа брат САМ СИ ГА ТРАЖИШ е за такво ѓубре заслужуе све , никој не те дира и прв почнуеш па фамилију ли ти ебу следеќу ако се искурчи сс што можу ќе га гаѓам кд заврши утакмица[DOUBLEPOST=1461276644][/DOUBLEPOST]Зачи никој не ја оспорува фантастичната атмосвера од вчера! Али коа сме кај Мијатович,за секоја рекација е потребна причина.Најверојатно и него го испровоцирало нешто за и он да провоцира,мое мислење.Па и Симоновски прошлата година покажуваше гениталии кон Кумановска публика,па го примивте ко свое дете,оваа година.Значи сум очекуел се да има на утакмица,и неспортско навивање и упаљачи (заштитен знак на Македонска публика) али да му вадиш крст и венец на жив чоек е премногу според мене.И тоа со `ркањето,е дно,Дреновац и Љубичич цели биле изркани послем утакмица! Љубич имаше слика избацено на инстаграм 6 упаљаши фрлени кон него што не ги пријавил на записнчка маса.Другари немојте,тоа се манири на момците од шталата во Скопскиот градски парк,ваши не.
Aбе упадна ми у очу казна на Соколу како бе играв у Борис а неисправан уред...еве кд почнуе плеј оф[DOUBLEPOST=1461271202][/DOUBLEPOST].. младен на дисциплинску....
Туј си у правоАбе Младен е едн од ретки што е искочија у много наврати фер спрема Кумани за разлику од некои
Младен е увек бија надвор за навивачи, памту у Гевгелију молеше га Главчевога да не пушти, много океј лик.Абе Младен е едн од ретки што е искочија у много наврати фер спрема Кумани за разлику од некои
Ако скдиш у првите 3 реда,мама ти се еба,ништо нема да видишод металната ограда,башка и многу мртви агли има.Без многу мозок е дизајнирнаЈане е сала што нуди сви услови ама колко е направена лошо како гладијаторска арена у пичку матер