Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
еве кд почнуе плеј оф[DOUBLEPOST=1461271202][/DOUBLEPOST].. младен на дисциплинску....

Attachments

• ku.png
    ku.png
    74,6 KB · Прегледи: 42
  • ku.png
    ku.png
    101,1 KB · Прегледи: 36
Последно уредено:
Да не беше тј залижан МЗТ још увек ќе сануеше за титулу, а за АБА лигу нејќу ни да збору :) Имав си проблеми сс навивачи, али факт е дека без њега МЗТ немаше да види титулу још увек али тој су њини проблеми :)

Bolje da snju za titulu i da navivam, nego li kako oni sto igrav pred praznu salu. Zamisli gu utakmicu icera bez kumani i bez publiku? Ili zamisli Sokoli da bidev prvaci?

Зачи никој не ја оспорува фантастичната атмосвера од вчера! Али коа сме кај Мијатович,за секоја рекација е потребна причина.Најверојатно и него го испровоцирало нешто за и он да провоцира,мое мислење.Па и Симоновски прошлата година покажуваше гениталии кон Кумановска публика,па го примивте ко свое дете,оваа година.Значи сум очекуел се да има на утакмица,и неспортско навивање и упаљачи (заштитен знак на Македонска публика) али да му вадиш крст и венец на жив чоек е премногу според мене.И тоа со `ркањето,е дно,Дреновац и Љубичич цели биле изркани послем утакмица! Љубич имаше слика избацено на инстаграм 6 упаљаши фрлени кон него што не ги пријавил на записнчка маса.Другари немојте,тоа се манири на момците од шталата во Скопскиот градски парк,ваши не.
Тој гаѓање сс опасни предмети не се согласују ни ја или ркање ама Мијатовиќ значи прва четвртина дава тројку и курчи се на публику праќа пољубци епа брат САМ СИ ГА ТРАЖИШ е за такво ѓубре заслужуе све , никој не те дира и прв почнуеш па фамилију ли ти ебу следеќу ако се искурчи сс што можу ќе га гаѓам кд заврши утакмица[DOUBLEPOST=1461276644][/DOUBLEPOST]
еве кд почнуе плеј оф[DOUBLEPOST=1461271202][/DOUBLEPOST].. младен на дисциплинску....
Aбе упадна ми у очу казна на Соколу како бе играв у Борис а неисправан уред...

44 000 денара за казне .. ај 10 000 тој за стробови што палисва можда е соберено од Кумани су дадени паре за туј казну значи 34 000 остануев за све остало, иначе и мене ми упадна у очи тој за Соколи прво помисли дека сви казне су наши хаха и виде 128 000 викам ај у курац .. ама добро е САМО 34 000 ..
Иначе Борис не знам колко се одржуе више Металург само што играше Лигу Шампиони никој не ни игра, според мене најголема глупост е тој што на Вардара му дадесва да прави нову салу кд веќ у Борис си беше све тип топ, нека си останеше сала на МЗТ нека гу реновирав 3-4000 помодеран објект ау тмн си е а не овој глупости што направисва огроман хотел огромна сала... од надвор убава унутра една од поружни сале сс тој што гу стависва доле вип зону и су исечени трибине. Ај тој њина работа .. ама зашто побогу репрезентација не игра у салу која е направена од државни паре, бое су у вид на знаме има си некој посебан дух Борис Трајковски не знам зашто има нешто посебно у туј салу увек кд ке улегну.

Јане е сала што нуди сви услови ама колко е направена лошо како гладијаторска арена у пичку матер

Сг малце га чита правилник и Младен фактички е обвинет за овија членови од дисциплински правилник

bcbbf2d8c1faf811166eff56a65c9c0e.jpg

1514bf0d9c0d3f98313edd06fa47a046.jpg

Фактички федерација смета дека Младен е крив за све тој што се дешавало у салу, јер според 16.2.1 тј статут...

Нека га затворив туру му га маме неписмено,а не да се шуња туј по клуб и да изиграва спортскога директора.

Него прочита ли га некој соопштение на КК Вардар, ептен добри ствари има тј број на 2 странци е малце преригорозан ама ја сам за да се намали на 4 од сгашни 6, и да се работи на големо сс младинци, човек за мали Димитриевиќ за М18 или 20 Михајловски, Србиновски е сасвим океј на овој место, овој трио може да реши много прашања у овј клуб на дугачак рок.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Абе Младен е едн од ретки што е искочија у много наврати фер спрема Кумани за разлику од некои

Абе Младен е едн од ретки што е искочија у много наврати фер спрема Кумани за разлику од некои
Младен е увек бија надвор за навивачи, памту у Гевгелију молеше га Главчевога да не пушти, много океј лик.

Koj не ги погребе свите и запали скрши федерецију па ете ако направив нешто такво у полуфинале.
Иначе мислу да идемо против Соколи сга у Јане да ги свиримо ако видимо дека МЗТ нејќе да игра и ги пушта и да ги гу снимам утакмицу

Јане е сала што нуди сви услови ама колко е направена лошо како гладијаторска арена у пичку матер
Ако скдиш у првите 3 реда,мама ти се еба,ништо нема да видишод металната ограда,башка и многу мртви агли има.Без многу мозок е дизајнирна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom