Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
честита нека е победа, али...

постоив много забелешке од моју страну, како прво ќе почну сс Мандиќа па матер му ебу бе дали само ја или још некој примети дека од њега примамо лагани 20 поена?!

што е работа сс овога Неговановиќа, како лани сс Филиповиќа доведуемо странца што ќе игра по 2-3 минута?! па Младеновиќ можеше да си ги обработи тија минуте без дилему, па се расфрљамо иако искрено мислу дека у тога дечка има солидно знање

Петровиќ, нејќу да коментирам само сакам што побрзо тј дечко да га напушти Куманово зашто не добивамо ништо од таквога играча игра 12 минута статистика 0 00 00 00

и још една забелешка се однаса на позицију плеј, дефинитивно да не се лжемо Курчо не може да ни игра на 2ку, он игра али ми немамо продуктивност како што беше док играше на кеца... тој мора да се смени иако чисто сумњам

овуј утакницу можесмо лагано да гу загубимо да не подиве Урош и тој е тој што имам да кажу за овуј утакницу

за дечка погоре што беше пишаја што е сс Фени, па другар ја мислу дека повише е до Кожув океј имав стварно добри странци али само 3, а кошарка сс 3 не се игра да не се лжемо на њима ги фалив наши играчи или барем још 3 странци за да бидев озбиљни и у најбрз рок очекују Боби да добие клоцу од Томета ;)

И Синовец да не го заборавам....коа збориме више кој фали кој не

Да де да и нас ни фалат Цветкович и Шехович
Ne ne muabet mi bese za najjako Kumanovo ss Bandzulu bi bile najjaki ovoj jos uvek ne smo nekako rastiman klavir smo ... Ja ke si ostanu na moe deka ne smo dobri i pokraj pobedu :D A vi deka ste najslabi od "renoviranje" na tim, tamo od pred nekolko godine kd ulegna opstinski kapital ss akciju za spasuvanje na MZT, toj e fakt u ABA ligu napravite podobar skor ne se zamarajte ss nasu ligu i da izgubite u finale ako ima dobar skor pa ke igrate [emoji14]

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ne ne muabet mi bese za najjako Kumanovo ss Bandzulu bi bile najjaki ovoj jos uvek ne smo nekako rastiman klavir smo ... Ja ke si ostanu na moe deka ne smo dobri i pokraj pobedu :D A vi deka ste najslabi od "renoviranje" na tim, tamo od pred nekolko godine kd ulegna opstinski kapital ss akciju za spasuvanje na MZT, toj e fakt u ABA ligu napravite podobar skor ne se zamarajte ss nasu ligu i da izgubite u finale ako ima dobar skor pa ke igrate [emoji14]

Замисли колку ке беше добра нашава лига оваа година да беа и работнички јаки...и да не бојкотиравме ние и цпб

Замисли колку ке беше добра нашава лига оваа година да беа и работнички јаки...и да не бојкотиравме ние и цпб
Prtalji svako kolo derbi nekoe ima ne u bukvalnu smislu derbi kako triagolnik sto e mzt rabotnicki i kumanovo ama ke imase jaki utakmice i toj gu vrakja publiku u svi sale mene mi e kef kd gu vidu jasmin ispunetu da e jane sandanski pun gradski park i u svi da ima barem del od atmosferu kako u kumanovo sto kude i publika urla .. toj bi bilo premija za nasu ligu :D ama nema za zal :/
P.S nema podobar poklon za rogjendn od ovj :3

КУМАНОВО одигра овј дн катастрофалну утакмицу и успеа да гу добие,зашто,како и сам не знам.
Тим од прошлу сезону беше за 30% појак,а и игра беше много подобра,овај игра денс немаше ни главу ни реп,среќа па Урош доминира.
Без 2 појачања не правимо ништо,не можемо ни финале да изборимо.
МЗТ може много боље,+ немаше га Симоновски кој стандардно ни чука 2-3 тројке и Протиќ.
Имаше и граѓевинци на паркет на едну страну Неговановиќ и Петровиќ на другу Синадиновиќ:tapp:
Умало туча Љубичиќ и Марко Луковиќ,као и Сениор и Мандиќ:D

Нас ни фали само еден центар од типот на Урош, и газиме и во АБА, а за дома не правам муабет уопште

КУМАНОВО одигра овј дн катастрофалну утакмицу и успеа да гу добие,зашто,како и сам не знам.
Тим од прошлу сезону беше за 30% појак,а и игра беше много подобра,овај игра денс немаше ни главу ни реп,среќа па Урош доминира.
Без 2 појачања не правимо ништо,не можемо ни финале да изборимо.
МЗТ може много боље,+ немаше га Симоновски кој стандардно ни чука 2-3 тројке и Протиќ.
Имаше и граѓевинци на паркет на едну страну Неговановиќ и Петровиќ на другу Синадиновиќ:tapp:
Умало туча Љубичиќ и Марко Луковиќ,као и Сениор и Мандиќ:D
Ljubicic i Marko ? Ne sam gu videja tuj situaciju kd sto kako ?

Бјелиќ никој не го сакавте, а ќе испадне најдобро појачање, на оваа екипа да ги додадеш Џекич и некое бекче солидно, пример Дарко Соколов, па мислам и Димчевски дека ќе завршеше работа дефинитивно ќе имаше Куманово екипа способна да се бори за титула :)

Пред се честито , одлично изигравте што е очекувано за тим како вас да игра добро дома, работата е што треба да се плашите од гостински терен...Не утепавте под обрачите тоа е факт, али мора да кажеме и дека Пипан вака така ги одмараше клучните играчи, т.е многу повеќе ротираше. Не ми е криво за поразов зашо сигурен сум дека да е побитна утакмица МЗТ ке изиграше многу подобро, а и плус се држиме во АБА лига и нормално е фокусот да ни е таму...И за крај, атмосферата ви беше :cuc::cuc::cuc::bravobe:
Атмосфера добра едино Кумани и пуна сала онакој ја сам разочаран у тј поглед некако не е тој тој

Абе гледам Фени тепале у гости кај Кожув, шо е работава со Фени?
Очигледно е добра екипа ама и Кожув вероватно не е тој тој.
Иначе за атмосферу не знам како изгледала на тв ако има снимак пуштете ама мене ми беше мртва ептен имало е сс Струмицу подобра атмосфера

Бјелиќ никој не го сакавте, а ќе испадне најдобро појачање, на оваа екипа да ги додадеш Џекич и некое бекче солидно, пример Дарко Соколов, па мислам и Димчевски дека ќе завршеше работа дефинитивно ќе имаше Куманово екипа способна да се бори за титула :)
Definitivno Bjelikj se pokazue dobro do sga nikad ne smo imale dobroga Back-up centra :D

Од ичера од утакмицу највише ми се свиѓаше куцање на Младеновскога преко Луковиќа, стварно беше атрактивно :D

Бјелиќ одличан ичера. Можда у тога Неговановиќа има потенцијал, амо имаше и лани у Оливера, Хајнса, Руса... Што побрго си идев он и Петровиќ тој подобро... јер овој стварно нема никаква логика да седив на клупу и тој што изиграв све нуле.
Мандиќ може да одигра максимум 20 минута солидно, за повише нема душу а и у године е више. Слично и за Курчу, мора да има замена за њега, он први 30 минута не искочи од игру и после више нема душу за ништо. Барем сга гледамо Евролигу и видиш дека и играчи кои са светски врв, кои са физички спремни 200% не играв повише од 7-8 минута континуирано, изиграв 8 минута и стављав ги на клупу да одмарав, а куде нас Мандиќ игра 38 минута, Курчо 34 минута.
Црнац у напад ништо не покажа, амо одбрану стварно мушки гу играше на Дамјана кој за 30 минута играње само 3 поена, вероватно тој и беше кључ за добивање на утакмицу ичера.
За Уроша нема да коментирам, све се виде ичера, а кој сака може и статистику да гу погледне (само кд помислу дека лани некој овдека не убедуеше дека Вујошевиќ е бољи).
Треба ни 4-ка под хитно, гзлета за кур не га бива више, и даље тврду дека трењер ни е слаб, амо бш ми е кеф што ги ебамо наши АБА - лигаши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom