Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
sHpyOm9.png

Да нема забуне дека карта ке е 100 денара остануе си цена како што е била до сга .. ајдее да се тресе све недеља е никој не иде на работу јутре .. СВЕ ДО КРАЈ КУМАНОВО !

Очекују јутре како и увек Луковиќ да си е на ниво сс дабл-дабл, исто и Курчо. Само не треба како у петак да играмо сс њима брзу игру и на пуно поени затој што знае се што не чека, имав побрзи играчи и сс повише кондицију, подугачку клупу и бољи бекови. Да се надамо дека Страле ке има јутре правилни измене и дека нема да игра сс 7 играча него сс 10. Нека ги пушта барем у одбрану, туј посебно мислу на Мацета нека га пушта да га мава малце Чапина да га умори, ма да Аврамовиќ знае и у офанзиву да придонесе. Па сс крила на 6000 иљадну публику да израмнимо на 1-1, па у вторник у Скопје и да не тепамо да можемо сами у петак да си решавамо за нашу судбину и ако е потребно и мајсторку да догурамо па што ни даде Господ.
Па вика песма: МОРА ЕМЗЕТЕ ДА ГА ЕБЕМОООО! :)

Не су ми јасни онија надвор веќином чланови на навивачку групу што продавав карте?
Ја верују,али дај боже да грешу,дека тија паре остануев у џеб на препродавачи.

Не су ми јасни онија надвор веќином чланови на навивачку групу што продавав карте?
Ја верују,али дај боже да грешу,дека тија паре остануев у џеб на препродавачи.
Od navivacku grupu tija pare idev u navivacku grupu za da se ima sansa da se praviv gostovanja ss 20 avta zatoj sto uprava nekje da dade avtobusi

Последно уредено:
Не верују ја у тој,мислу дека дел од главни га поделив кајмак,али ајде ке се праву слеп нека си ебе мајку.

Капетан како по навику мудруе и едно прашање до њега ако толко гу тражи правду: Ти купуеш ли карте или зимаш од Течу ти или па улазаш на службен улаз? :busi:

Не верују ја у тој,мислу дека дел од главни га поделив кајмак,али ајде ке се праву слеп нека си ебе мајку.

течо управа не дава ебан автобус .. подобро очи ќе ти извади него автобус да ти даде.. све е тој за у фонд.. сас што сами се плаќа комбе,автобус,авто

Има да га еде овој педерче после, затој што ни малко фер плеј нема у њега.

Ако нема да има навивање нема да е тој тој :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom