Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него да ви кажу едну тајну.
Ја последан пут гу избричи браду пред 10 дна. И од тга не сам. Све победе и победе.
Не се бричи док не земемо титулу!

A ako te fati kamera, sto ce pomisliv kakva e ovaj prostoca kumanovska ne se ni brici?Него да ви кажу едну тајну.
Ја последан пут гу избричи браду пред 10 дна. И од тга не сам. Све победе и победе.
И тој што викаш почнују да личу на пештерски човек... Дали ако не се избричу ќе не дисквалифицирав или ќе гу испразнив салу?A ako te fati kamera, sto ce pomisliv kakva e ovaj prostoca kumanovska ne se ni brici?
21 дн не сам се избричија, и ја не се бричу, чекам титулу!Него да ви кажу едну тајну.
И тој што викаш почнују да личу на пештерски човек... Дали ако не се избричу ќе не дисквалифицирав или ќе гу испразнив салу?

чисто информативно до информацију што слушна од партиски извори МЗТ овуј годину има потрошено повише од 1,5 милион на играчи![]()
Много паре, и 1.5 да е много е.Ма какви 1,5 милион...над 17 милиони евра
3 и 4 ваљдаМного паре, и 1.5 да е много е.
Него дај за сигурно кажујте кој за кој блок да зимам карте???