Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Него да ви кажу едну тајну.
Ја последан пут гу избричи браду пред 10 дна. И од тга не сам. Све победе и победе.
Не се бричи док не земемо титулу!

Ја последан пут гу избричи браду пред 10 дна. И од тга не сам. Све победе и победе.

Ќе се бричиш за помалце од недељу дна :D

A ako te fati kamera, sto ce pomisliv kakva e ovaj prostoca kumanovska ne se ni brici?

A ako te fati kamera, sto ce pomisliv kakva e ovaj prostoca kumanovska ne se ni brici?
И тој што викаш почнују да личу на пештерски човек... Дали ако не се избричу ќе не дисквалифицирав или ќе гу испразнив салу?

21 дн не сам се избричија, и ја не се бричу, чекам титулу!

Ама у мој период немамо изгубену , кажаја сам ако га тепамо Работнички ондак до тој е и идемо до крај.

И тој што викаш почнују да личу на пештерски човек... Дали ако не се избричу ќе не дисквалифицирав или ќе гу испразнив салу?

Немаш гајле и тај на евровизију не се избричи и не гу дисквалификувасва и испразнисва салу ... Плус победи

ај бе не се губете у простор, све ќе си е у границе на нормалу како што беше против Работнички... треба да ни биде јасно дека МЗТ е голем фаворит, ама па и Работнички беше фаворит па га исфрљисмо и што и да биде овој е добра сезона да не се лжемо, малце онј период сс онија послеѓни утакнице на чело сс Игора кд га бојкотирасва играчи фрљам црну сенку и тој што немогасмо Рилски да га исфрљимо у 1/4 финале

чисто информативно до информацију што слушна од партиски извори МЗТ овуј годину има потрошено повише од 1,5 милион на играчи ;)

чисто информативно до информацију што слушна од партиски извори МЗТ овуј годину има потрошено повише од 1,5 милион на играчи ;)

Ма какви 1,5 милион...над 17 милиони евра

И да е приближно тај цифра тој су много паре...

Карте освен онлајн не се наваѓав по Куманово (нема у ОНЕ)
Врте на билетару на Јане Сандански, освен Кумани на блок 1 и 2, кумановци ги планирав и за блок 13 и 14. (прашува за централни блокови)
Блок 5 и 6 ке ги сместуев онија 17 регуларни изгубени душе на МЗТ. Тип потврди дека Фемили нема да присуствуев.
Куде и да седнеш, ке бидеш опкружен с кумановци ;)

Нема да е пуна сала ќе има место такој да не е толко битно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom