Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Како може бе трењер да каже дека не очекувале победу против Морнар, кои аматери. :pos:[DOUBLEPOST=1423696469][/DOUBLEPOST]
има ли некој информацие зашто утакница сутјеска - приштина е запишана сс резултат 0-20? иначе колко има истина у информацију дека е могуќе да се потпише гајдаџиев?
Марјан Илиевски и спортски директор на Приштину биле погодени сс петарду и биле лсно повредени,а тој дете што ке ни га?Шљепа се у Левски дека татко му некој спонзор беше тамо...не е играја озбиљну кошарку од кд играше ради правило на младога играча у Мзт...

Чек бе, нели овј Гајдаџиев ву беше овј дечко на онуј Накову? Ако е такој, потпишујте га, бар да гу гледамо на утакмице :D

Еј замисли не очекуваја победу против факинг Морнар.... ај да каже не очекуе победу против Партизана или Звезду али Морнар бе... исто ниво на клуб како наш мош и послаб.

Тга мож ќе напишев некоју страницу за нас не само скопски педери , има клубови и надвор од Скопје само не приметиле.

Абе има ли некој информацие за карте за куп ? Пуштени ли су, колко су, куде се зимав у Куманово и сл.

Тони брат ти будалу ли правиш од мене?:facepalm:
Па он га свако појачање промаши,како може он да е најзаслужан за партије на тим?
Скоро сви што ги он доведе више не су туј,едн убаво беше пишаја нека си тренира тамо деца,за прв тим не е.
Али стои тој и Страшко не е за првога тренера,али да ли е до паре или па су дошле 5 минуте на Страшка немам појма.

Ja kolko znam da kazu koj gi doneja tija igraci koi ne su sga u kumanovo
Hajns - sportski direktor Mladen
Vujosevic - drugar na gradonacelnika od Crnu Goru
Oliver - Igor
Osman - Igor
Egorov - Strase
Od ovija svi Osman ne trebase da si ide ama decko ima nekoj problem u glavu ali za 700 evra bese dobar.
A da ne zabravu Igor ga dovede i Kostovskoga preko svoi vrske u MZT a videmo kostovski kako mu vrati.

Ja kolko znam da kazu koj gi doneja tija igraci koi ne su sga u kumanovo
Hajns - sportski direktor Mladen
Vujosevic - drugar na gradonacelnika od Crnu Goru
Oliver - Igor
Osman - Igor
Egorov - Strase
Od ovija svi Osman ne trebase da si ide ama decko ima nekoj problem u glavu ali za 700 evra bese dobar.
A da ne zabravu Igor ga dovede i Kostovskoga preko svoi vrske u MZT a videmo kostovski kako mu vrati.

Брат што има да ги објаснуеш нели видиш дека 80% овдека а и по град су у стање да тој што пљукнев да излижев , сви кои су толко радосни што наш трењер школован надежан га намавасва кој ги докажа дека има много да ги покаже на играчи су толко силни и толко пљукав што е,дн д,н ке се удавив у своју пљунку . Ете ги гу њина игра прима се 38 коша у едну четвртину , тој га нема нигде али има местење на утакмице па хендикепи па пуцав 2 к,д се игра у гости и 2 к,д се игра дома , страшна работа колко има слепи људи и не видив што све се дешава с,с клуб.

Још има некои људи што Османа га правив играч.... он главу у земју како вол у зеље и оди. Едн пут акција тече Костоски води напад.... 4 играча на 5.... Осман оди од там влече се како рахитичан. И сга ќе ми каже некој играја добру одбрану.... а напад му беше - :D

Још има некои људи што Османа га правив играч.... он главу у земју како вол у зеље и оди. Едн пут акција тече Костоски води напад.... 4 играча на 5.... Осман оди од там влече се како рахитичан. И сга ќе ми каже некој играја добру одбрану.... а напад му беше - :D

Зашто ги забрављаш тројке против Сутјеску три комада и ги реши , и мислу за играча кој не е имаја правог трењера не е и могаја да напредуе имаше шансу да се направи играч али подпадна под утицај на Мандиќа јак му другар доведе си га Филиповиќа а овога га намава .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom