Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ми имамо банду,клан,раштиман оркестар како сакаш кажи...
Ја не виду што е толко проблем у Страшу,па Игор изгуби много повише утакмице од њега?
Овдека сви га кривив Страшу,а играчи ги штитив,а управо од њима зависи тренерова улога.

Па лани имасмо играча како Станимира овуј год немамо , има разлика. Страшо нема никакву заслугу за овија победе,ај ми кажи сс кој потег он е донеја победу?

А сас кој потег Игор е донеја победу?
Значи нема потреба да пишуеш пост ако немаш некое образложење или аргумент(и).
Ја протим Игора немам ништо,чак што више беше ми криво што му на дечка забисва ноз у леѓа,али његова селекција на почетак на сезону беше криминална.
Кој га доведе Хајнса?Османа?Оливера?Егорова?Вујошевиќа?
Значи свако његово појачање беше пре или касније намавано од клуб,значи тој су 5 огромне грешке на старт,сг Луковиќ какв такв човек увек не вади од канал,мене као лик ми е одвратан,пијанчи се,не се залага,али његова физичка конституција е таква каква што е и у овуј лигу не може никој да га брани скоро,иако е кошаркарски неписмен играч.
Мандиќ чини ми се под палицу на Игора још повише дивљаше и шутираше нерезонски.
Не викам дека Страшко е тренер далеко од тој,али глупо е без разлог да му се тражи мана,кд мога едн ебан Димитријевиќ да е прв тренер,може и Страшко.

Димитриевич барем знаеше да викне тајмаут и да им се наебе мамче.... да им каже јеботе бог удрите тог цигана што неуме да шутира пенале. :D

А сас кој потег Игор е донеја победу?
Значи нема потреба да пишуеш пост ако немаш некое образложење или аргумент(и).
Ја протим Игора немам ништо,чак што више беше ми криво што му на дечка забисва ноз у леѓа,али његова селекција на почетак на сезону беше криминална.
Кој га доведе Хајнса?Османа?Оливера?Егорова?Вујошевиќа?
Значи свако његово појачање беше пре или касније намавано од клуб,значи тој су 5 огромне грешке на старт,сг Луковиќ какв такв човек увек не вади од канал,мене као лик ми е одвратан,пијанчи се,не се залага,али његова физичка конституција е таква каква што е и у овуј лигу не може никој да га брани скоро,иако е кошаркарски неписмен играч.
Мандиќ чини ми се под палицу на Игора још повише дивљаше и шутираше нерезонски.
Не викам дека Страшко е тренер далеко од тој,али глупо е без разлог да му се тражи мана,кд мога едн ебан Димитријевиќ да е прв тренер,може и Страшко.
Игор сс што е донеја е чувај боже што ќе слушнууу... па тј Игор направи да изгледамо како екипа , уведе некоју новину у одбрану која још не функционираше како што треба ама примасмо мал број на поени, у напад се играше акцие некои а не да сга гу фрљав у вис од едн до другога не можев да гу изнесев, што прави Страши на тајм аут коју акцију гу црта за да гу изиграв?
Оливер е страшан играч ама тој што му е обеќано не му е испунето и бојкотираше да игра , и ти да се летнеш до Америку да те излже некој и ти би направија такој.
Егоров уопште не беше лош, младо талентирано дете .
За овија други се согласују

"My players though suprised me as they did the things we talked about in the locker room"
Ваљда ги е кажаја да давав кошеви.

Свака победа си е победа још у гости има тежину, сви треба да смо свесни дека моментално у клуб ништо не се трењира игра се по инерцију и оној колко су спремни физички од прву половину на сезону , ја не памту у прву половину да клуб с,с такви играчи кои бесва у тим како Вујошевиќ , Хајнс и Осман примимо за 1/4 38 коша , а само да ве подсету дека е,дн Работнички за полувреме ни даде 26 ако се сеќам , такој да види се колко су напредувале и колко се игра одбрана мислу дека Филиповиќ е трчаја како луд у одбрану па смо примиле 38 за 10 минутке .
Ке кажу још е,дн пут дека победа е победа и за добро на клуб и град и публику , чекам га куп да видимо колко и што.

Neli denska ce se znaese za mijailovica, izgleda pa nisto rabota

Мислу дека се очекуе прво сс Владу Илиевскога да видимо што ќе биде... овога смо га ставиле на стендбај :D

Затој ништо и не коментира увек си правимо бајрам на мозак

има ли некој информацие зашто утакница сутјеска - приштина е запишана сс резултат 0-20? иначе колко има истина у информацију дека е могуќе да се потпише гајдаџиев?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom