Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Биднуе занимљиво :) Мада по оној што га гледам на терен, он е послеѓан за кога би кажаја дека забушава или не дава све од себе. Нели кд Игор после Пеќ понуди оставку, Урош га убедуваја да се пишмани. Сг ставија лајк што даја оставку. Туру ли ги га маме што правив, кд никој ништо официјално не кажуе. Можемо само да нагаѓамо.

Ставија лајк Урош и на коментар едн што пишаја демек не доваѓајте на утакмице ако не во се доваѓа. Бш ми чудно овој, а он демек га убедуваја трењера претходно... Нешто е пукнало после суспензију
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Не може да биде откриќе он не се замара за ништо.
А иначе грешка си дека куде нас е највандалско однесување не си слушнаја што ги правов у Англију и колко ги дерев од пцуење.

Druze bs zatoj ti zboru da si ti videja u angliju kako e ne bi pisaja ovoj
od licno iskustvo NE SMEES DA POMISLIS DA GADJAS SS TVRD PREDMET a kamo li da gadjas miljon kamere ke te snimiv i ke odgovaras na svak moguc nacin : ) toj takoj treba i kude nas

Drustvo, odamna ne sam bija na forum posto mi se gadese od desavanja posle Pec ama ostavka na Igora me natera da se vratu.Covek od posiroku upravu koj ne se slaze ss ovija kockari pregeska mi kaza nekoi rabote koi ako su tacni ondak kk kumanovo ga vodi nevidena bagra.Kk kumanovo e zirant na Kostovskoga za kredit koj ga zemaja da gi vrati dugovi radi koi dva dna bija zatvoren doma posto ga cekale lihvari pred zgradu u Skopje da ga prebiev.

@vladobox Сувишно е да коментирам више ама ај.. иначе ја улазам од таван не плаќам карту и не сам сигуран дека плаќам. Поштуеш ли гу “странску’’ стоку што га бојкотирав Игора (кој како тренер е млад и нема авторитет, а е доста искусан и плус е КУМАНОВАЦ)? Ке им аплаудирам да макар изгубиле и 40 разлика ама да виду дека се борив за победу за дрес кој га носив дека се жртвуев и остављав срце на терен.
Која е тај њина позиција у коју се стављаш ти?
За двојну политику у клуб се сложују с’с тебе како што ти и пиша у претходан пост дека нешто тамо смрди.
Разбирам те дека у салу има пршкалевци сељачишта кои безмозак би само да дизав џеву.. ама голем број од тија људи што су тамо га сакав клуб и ги боли пораз како што те боли и тебе и мене и свакога кој га сака овј клуб.
Иди ти шетај по свет гледај “културни’’ утакмице.. ама тој ваљда у театар ако идеш негде.
Ја сам балканац, кумановац кој га сака овј клуб и га боли срце ако некој сака да се подебава с’с њега безразлику дали некој спонзор, управа или играч. и би му ебаја мајку у пичку.. за клуб све од клуб ништо!
Nemoj da svatis nisto licno u ovuj konverzaciju
Pa ke si ga kazu moe mislenje postovanje za igora ama decko nema iskustvo ss seniori i bolje ke mu e ss deca dok da se iskali : )
Za aplaudiranje nema da gi aplaudiras da ne se lzemo posto retko e toj na ovija prostori kd se gubi da se aplaudira i zatoj ne mozu da se slozu ss tebe
Okolo njinu poziciju znaci ne gi znaemo pravi problemi u klub i na relaciju trener IGRACI, samo pokusavamo da pogodimo mozda platu ne zemale, mozda na brata mu na igora ne mu se svidja nekoj, mozda ga mestiv igraci ili uprava ili pa uprava i igraci zaedno znaci ne ga znaemo problem (kd bi ga znale mozda bi bilo drugo mislenje),(mi ne bi bile kumanovci ako ne ga odma izmislimo problem i plasiramo u javnost kako bi doslo do vadenje oci) a za poziciju njinu konkretno eve ti mozda los primer ama stavi se ti na njino mesto ne zboru samo za stranci zboru i za nasi ednostavno nejcete ga trenera od x pricine ama toj publika ne ga znae, publika ustvari znae deka posle 2 poraza treba da te ispcue, vredja, pljuka tebe sto trcis na teren sve po spisak da ti ispcue ili da te pogodi ss parku ili upaljac u oko i ti da ostanes invalid a od drugu stranu da ostane nem i miran na sve toj? dali e toj takoj ? apsolutno ne ( okolo tuj poziciju zboru ne zborimo stranac/nas )
E sg za finish ne e uredu da sponzori sto dale pare ne ga zastitiv trenera ( i da izigravav treneri), mozda igor e sakaja da stvori ekipu i pojacanja po sopstveni zelje ali toj ne e bilo moguce zasto sponzori dale pare, isti tija sponzori su ga izbrale igora isti tija sponzori su ga i namavale, toj ja sakam celo vreme da kazu. Na kraj kraeva nekoj si ide drug dojde, mozda bolje i za njega i za svi drugi. Mozda sga igraci nema da gubiv struju i ke bide bolje. Mozda treba nekoj i da iskoci ss bilo kakvo soopstenie okolo tija desavanja ama toj soopstenie bi mogalo jos tolko da gu podgree i takoj vec podgrejanu atmosferu u klub i okolo klub. Ostanue da veruemo deka ke projde i ovaj kriza kako i svako cudo za tri dna i deka ke pojde napred sve. Ne mu e od korist na nikoga ovaj kavga.
samo KK KUMANOVO[DOUBLEPOST=1421971095][/DOUBLEPOST]I ja sam cuja za tj kredit
kk kumanovo e pod hipoteku zaradi toj
i deka ceka se da zemev kredit od svetsku banku po najmali kamate i da se zavrsi taj rabota

Последно уредено:
Druze bs zatoj ti zboru da si ti videja u angliju kako e ne bi pisaja ovoj
od licno iskustvo NE SMEES DA POMISLIS DA GADJAS SS TVRD PREDMET a kamo li da gadjas miljon kamere ke te snimiv i ke odgovaras na svak moguc nacin : ) toj takoj treba i kude nas
Абе какво гаѓање тој никако не подржују ама кд ме потресев соберу ги све на куп.

Ja ke se izvinu zatoj sto nemam kirilicu na mobilan jebiga ... On Topic : na decka pogore ne mu ga sfakjam muabet sto treba da znaci MOZDA NE MU SE SVUGJA NEKOJ NA BRATA NA IGORA .. sto ima tj covek ss ovj tim ne mi jasno ????

Факт е дека овј момент е морало да се заврши овакој затој што Игора су га бојкотирале повише играчи. Исто не се слажам сс тој затој што мислу дека ќе си најде подобар клуб и нема да тренира овакви ѓубриња.
Друго што ме мене повише нервира абе знаете дека има у тим човека што се коцка, продава утакмице и место да га одстраните ви му помагате да се раздужуе.
Како беше онај што си посееш тој ќе си жнееш. Никој не га е тераја да се задужуе.

Пред нешто повише од пола сат пројде на Нагорички куде Линку собрало се друштво ечи музика ваљда дечки гу славив оставку на Игора. А и дим не се види, ама можда ќумбет ги е почнаја да дими [emoji23]

Drustvo, odamna ne sam bija na forum posto mi se gadese od desavanja posle Pec ama ostavka na Igora me natera da se vratu.Covek od posiroku upravu koj ne se slaze ss ovija kockari pregeska mi kaza nekoi rabote koi ako su tacni ondak kk kumanovo ga vodi nevidena bagra.Kk kumanovo e zirant na Kostovskoga za kredit koj ga zemaja da gi vrati dugovi radi koi dva dna bija zatvoren doma posto ga cekale lihvari pred zgradu u Skopje da ga prebiev.

Добро бе, читате ли што пишуете или не? Можда овакој е најбоље демек за да се смири ситуација, а ситуација е играчи нејќев да играв за трењера и губив ги утакмице?! Још па МОЖДА (не знаемо за сигурно) и се кладив?! Још па тим им е жирант?!?! ОД КД БЕ ИГРАЧ ГА ВОДИ КЛУБ? Ја не разбра никд дека Костоски или Мандиќ или било кој е прецедник на КК Куманово. Нити члан на управу... камо га СВИЊА пошто он лајка нели постови сс другара му Луковиќа да искочи официјално сс соопштение што е и како е? Или још троши паре по кафане од Водовод? Камо га градски татко? Камо бе било кој од управу да каже нешто? Не ми е јасно како можете да ги поддржите играчи ако све овој се е дешавало, па дури и да не е, ако намерно губив утакмице за да си иде трењер...[DOUBLEPOST=1422002155][/DOUBLEPOST]И па ќе кажу, пошто очигледно е дека трењер е жртва у овј случај, ако завршимо лошо овуј сезону, кој ќе преземе одговорност? За мене тој е најбитно прашање.

И ја не знам како може некој да подржуе играчи, пази не ги се свиѓаја трењер од х разлози, па кои са они да ги се свиѓа или не ги се свиѓа трењер, он е потпишаја договор да игра за клуб, за тој зима паре, и њина обврска е да играв како ги води трењер, гомна усмрдени, не да ќе ги пцују него па ќе кажу треба некој да га изеде здрав кумановски ќутек а не да се заебавав сас тија људи што идев тамо да гледав утакмице. И мене не ми се свиѓаше Игор којзнае колко, амо да се понашав такој овија гомна од играчи, тој е недопустљиво, нема никаква логика, и колко и да не ми се свиѓаше трењер увек сам викаја дека треба да остане до крај. Очигледно дека и управа е умешана у све овој, ја кажа одамна нели Бане е доведен за претседатела на клуб нешто не е у реду. И сга како ќе се појавив смрдљаци у суботу пред цел тј народ? И не треба да се бојкотирав утакмице, него треба што повише људи да отидев и свите заедно бурно да ги покажев и на играчи и на управу какви гомна са...
А за одговорност знае се, никој нема да поднесе како и сваку годину. Само ми што идемо да гледамо испадамо овце и ебев не и играчи и управа. А ми ќе продужимо да ги чукамо руке, нели да бидемо културни како у Англију... они знаеш много са културни у пичку материну...

Последно уредено:
Само да потсету, лани имасмо полоши резултати и полошога трењера и никој не га намава док не бидна критично. Овуј сезону имамо и боље тим и боље резултати, па у ПМ бре коначно победе и у гости имасмо. Смрди бре овој све, дебељак и дел од управу су умешале прсти у све овој, ваљда преко играчи, али ако е такој, онда и играчи су очигледно без мозак кд дозволуев да ги користи некој. Ебате јаки ѕвезде. Или су глупи или па можда враќав услугу...quid pro quo.

vrati-pare-pederu.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom