Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ех да су сга сви паметни па да заебе цела сала идење на натпревари, нека играв пред 100 душе, али џабе, нема шансе за тој, овј народ не се опаметуе никд! А трењер заслужуе ради тој што сакаше да среди работе и сс дугорочну идеју да успее овакву поддршку.

Боље за МЗТ да га земев Игора ... :) Ќе им врши работу, ваљда :D

Него сга ми текна: кој пиша пред некој месец ќе видите чим се врати Урош татица за кратко време па ќе дојде? Ако дојде сга па тј човек треба да добие медаљу :D Мада не знаемо дали Урош е учествуваја у пуч.

@vladobox Кажи ми ти зашто идеш да га гледаш наш клуб? Карту плаќаш ли на врата? Ако веќ идеш и пратиш тој значи дека одвоиш паре и дел од твое време да гледаш кошарку? (клуб кој га ваљда сакаш?) Отидеш у салу и некои си "играчи" кои играв у клуб си играв курташак и не давав свој макс. и пожртвуваност за клуб од кој зимав доста добри паре. ( а знаемо дела можев) Нели те нервира тој да те на едн начин тебе како навивача правив будалу? Нели те повредуе и нели ти ствара нервозу кд изгуби Куманово? Ако не те тој повредуе и не ти доваѓа да ги отераш у пичку матер тг зашто уопште идеш у салу? Управа не реагира тачно тој га свите гледамо и логично е свак да сумња на све и свашта. Ама доколко ти како поединац не се побуниш и свите остали кои га пратив клуб, да видив "тија" унутра у клуб дека сс нас и наш клуб нема да се заебавав и да си печалив паре.. тг ништо. А ти иди и бидни си културан и тапшај ги по рамо после сваку утакмицу безразлику на резултат.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dete - generacijo sto i da si gledam ga zasto ga sakam klub. Ti zasto ides uopste da gledas ???
Kartu placam t.e sezonsku sam kupija ! Ti dali placas kartu i dali si siguran deka placas ?
U klub ima dve politike i od cicovu partiju a i od protivnicku toj e toj sto ne valja nema sloga..... vikav postari ortacko meso ni kucinja ne ga edev. Za poraz da povredue me ( videse se icera deka sakav da ga namavav trenera koj mozda i ne e znaja kako da se postavi prema njima, previse mlad i neiskusan u tuj rabotu ss seniori i ga izedesva ) ama ne razmisluju na nacin na koj ti razmislues da pcuju, vredjam, pljukam nekoga zasto stavljam se u poziciju njinu i ne mozu da osuduju i komentiram kako tebe a neznam ustvari sto e sustina na ocigledan problem koj se desava u klub, mozda do trenera mozda do upravu, gazde, sponzori i slicno.
Ja kako navivac tuguju na porazi raduju se na pobede a ne se budi u mene vandalsko odnesuvanje posle poraz kako u mnogo slucai sto se budi a toj su charabaci, prashkalevci, garaganci, seljacista toj se desava konstantno kd ke se izgubi, bez razliku dali su se borile istinski igraci ili ne znaci toj mi bese muabet sto valjda ne ga razbirate nekoi. U nikoj slucaj ne opravduju nacin na koj sakasva da ga trgnev igora ali moe mislenje mi e deka bolje mu e ss deca da se zanimava kude ke ima avtoritet isto kako i dimitrievic. I ne vikam deka treba da se dovede star lukovic zasto sigurno ima bolji od njega. Isto sto mu se desi na igora mu se desi i na bobi mitev ( mozda ne su znale da se postaviv kako treba ) sto bese trener na nasega ljutoga rivala mzt da mu se obrnev svi igraci i da si ide.
I kd smo kude teranje u picku materinu i prostocu toj najcesto se desava na balkan kude svi opsto sve razbirav, nema nesto sto ne razbirav. Tamo kude sto sam bija i gledaja sportski nastani nigde nesam videja posle poraz ovakvo odnesuvanje. Razbiram da gi isvirkamo, ama da pcuemo familie njini i gadjamo ss zelezni pare i upaljaci ( kude moze nekoj da nastrada da ostane bez oko ili invalid ) samo malomoznici mozev da ga napraviv bez savest.

Док Циц не полега малце робију ништо не бива од клуб... сви се фатисмо за овија 2ица небитни а главни конци у клуб ги влече тата на град. Жив га нема нигде да се појави... али главан е у крими рад :D

Не, вандалско понашање не е кул уопште, ако треба да се љутимо ми фанови најбоље би било неидење на утакмице. Мое мислење. Иначе не се поставија добро према њима - затој има разговор. Кој прати кошарку знае што се деси кд Леброн на почетак на прву сезону у Мајами кд имасва лош период на тајмаут га гурна трењера демек сс раме. Не му се свиѓаше Споелстра. Ама затој наступи Рајли и после тој биднава најбољи другари сс трењера и играсва 4 финалиња по ред. Далеко од тој дека овија наши су Леброн и слично, али од кд играчи диктирав све? Ај прашајте се, кој ќе преземе одговорност ако сезона заврши убрзо, много пониско од очекувања? Нов трењер ќе се оправда дека е нов, управа ќе еде у баба цану (МАТЕР ВИ НАБИЈЕМ АКО ЧИТАТЕ!), а Курчо и иницијатори ќе си најдев бољи тим. Кој ќе има муда да одговара а? Па ќе кажу, камо среќа шампиони да бидемо и да било лоша комуникација трењер-играчи, али ако не покажев ништо под новога...

Него сга ми текна: кој пиша пред некој месец ќе видите чим се врати Урош татица за кратко време па ќе дојде? Ако дојде сга па тј човек треба да добие медаљу :D Мада не знаемо дали Урош е учествуваја у пуч.

Speed Man
Член од:
20 август 2014
Мислења:
119
Допаѓања:
49
Ја како што кажа дека ке пројдев 4-5 кола и он ке почне да се извлечуе и симулира повреде и слично, е , с,га тој што некои од управу на КК Куманово му дозволуев да се игра с,с наш тим демек он и никој друг треба цела кошаркарска јавност да знае дека он два тренинга на Игора нема да издржи и дека он уствари е тројански коњ за да се врати Тате како треењер и па да гу усере целу сезону.
Треба ли да подсетују дека имамо среќу што имамо кумановца за трењера кој е спреман све да жртвуе само у Куманово да донесе парем едну титулу или куп , и да направи барем 3-4 играча кои ке можев да играв у нашу лигу барабар с,с остали домашни играчи .
Треба само да се запрашамо зашто е тражија на клуб 5000еу а отишја е за 3000еу и еве га с,га као ке играја и за помали паре само због публику, мислу дека се прави голем притисак на Игора да га земе у тим и мислу дека овој нема да е на добро , зашто, затој што ако га доведев пола тим ке си отиде због оставку на трењера а веќ се створи хемија у тим имамо игру имамо стратегију и уиграност , не ни треба забушанти и наркомани , на нас ни требав играчи кои ке га прекопав терен за победу.

Еве ти га пишувано од пред 2 месеца

Тројански коњ :D Не можу ништо лошо да кажу за Уроша, откако дојде игра на ниво, плус га слушаше трењера. Бар такој делуеше.[DOUBLEPOST=1421947211][/DOUBLEPOST]Него Страшко коначно дочека трењер да биде :D Мож па откриќе ке е :D

Не може да биде откриќе он не се замара за ништо.
А иначе грешка си дека куде нас е највандалско однесување не си слушнаја што ги правов у Англију и колко ги дерев од пцуење.

@vladobox Сувишно е да коментирам више ама ај.. иначе ја улазам од таван не плаќам карту и не сам сигуран дека плаќам. Поштуеш ли гу “странску’’ стоку што га бојкотирав Игора (кој како тренер е млад и нема авторитет, а е доста искусан и плус е КУМАНОВАЦ)? Ке им аплаудирам да макар изгубиле и 40 разлика ама да виду дека се борив за победу за дрес кој га носив дека се жртвуев и остављав срце на терен.
Која е тај њина позиција у коју се стављаш ти?
За двојну политику у клуб се сложују с’с тебе како што ти и пиша у претходан пост дека нешто тамо смрди.
Разбирам те дека у салу има пршкалевци сељачишта кои безмозак би само да дизав џеву.. ама голем број од тија људи што су тамо га сакав клуб и ги боли пораз како што те боли и тебе и мене и свакога кој га сака овј клуб.
Иди ти шетај по свет гледај “културни’’ утакмице.. ама тој ваљда у театар ако идеш негде.
Ја сам балканац, кумановац кој га сака овј клуб и га боли срце ако некој сака да се подебава с’с њега безразлику дали некој спонзор, управа или играч. и би му ебаја мајку у пичку.. за клуб све од клуб ништо!

Урош има најбољи учинак на сваку утакмицу откако се врати куде нас. Скоро на сви дабл дабл. Оставка на Игора не ме изненади уопште. Нормално е кривицу за лоши игре да гу преземе он, иако вероватно не е лично крив за тој. Надам се дека овија днови он ќе искочи у јавност и ќе си ги каже свои разлози за оставку. Ако у суботу се деси (мада чисто сумњам), да ги победимо Соколи сас потребну разлику, можда би било паметно да му се даде шанса на Страшета.

Сви га местив ама туј е грешка и на управу да ги намавасва Курчу и Мандиќа немаше до овој да дојде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom