- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
И ја не беше, и боље, џабе нервоза. Не ми е битан толко пораз у БИБЛ која што не е уопште приоритет овуј годину, ама да изгубив од Теодо 17 разлика срамота бе. Ај тесно да било па се трпи, овакој...Не ми е јасно, играмо у гости тепамо ги, тепамо и у Бар, дома губимо -17. Гледам Костоски и Мандиќ продужуев сс форму од лани, руководство га боли за тој. И ја нејќу да верују у местење, ама овај БИБЛ лига е само затој. Не ми само, мислу дека сви местив у одредени утакмице. Едноставно нема престиж па бар да се заработи некоја пара. Јебеш пласман. Можда овјпут управа си е местила, не коцкари
Мене ме лично занима како ќе биде у суботу, тој е можда најважан меч у сезону за нас, ја мислу дека сс овј капацитет треба да фрљимо све на куп и плејоф, и да заебемо БИБЛ. Непотребно трошење енергију е. Е сга ако играв како пичке главни двоица и против Карпош, онда стварно искача дека има нешто. А што и да е, дали бојкот на трењера (ОД КОЈУ ПРИЧИНУ ЕБАТЕ?!) или коцка, преко кур. Нека ги намавав. Мислу дека сс игру у суботу ќе се одговорив много прашања, ако е пораз не ме чуди експресан отказ да добие Игор и да дојде нов трењер. Бш ме интересира дали тија што га сакав тој ќе гу жртвуев утакмицу...
Мене ме лично занима како ќе биде у суботу, тој е можда најважан меч у сезону за нас, ја мислу дека сс овј капацитет треба да фрљимо све на куп и плејоф, и да заебемо БИБЛ. Непотребно трошење енергију е. Е сга ако играв како пичке главни двоица и против Карпош, онда стварно искача дека има нешто. А што и да е, дали бојкот на трењера (ОД КОЈУ ПРИЧИНУ ЕБАТЕ?!) или коцка, преко кур. Нека ги намавав. Мислу дека сс игру у суботу ќе се одговорив много прашања, ако е пораз не ме чуди експресан отказ да добие Игор и да дојде нов трењер. Бш ме интересира дали тија што га сакав тој ќе гу жртвуев утакмицу...
Мада овј клуб не ни заслужуе саглам трењера...
[DOUBLEPOST=1421937765][/DOUBLEPOST]И још нешто ГЛАВАН ИНИЦИЈАТОР ЗА ОСТАВКУ БИЈА КОСТОВСКИ КОЈ СВЕ ОВОЈ ГА СПРЕМАЈА ПОСЛЕ СУСПЕНЗИЈУ ПОСЛЕ МЕЧ С,С ПЕЌ.