Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мандиќ и Авромовиќ за пофалбу остало БОРАНИЈАААААААА.....
Па срамота бре па и Игор запна сс тија исти играчи како да немамо други... па и такој губиш покушавај мењај мош на други ке ги појде ако не играв у напад играв у одбрану ц ц ц ц ц ц старшна работа .....овој не сам очекуваја... а Костоски против скопски екипе како да су му фатени руке...... леле леле леле поруглци.....:facepalm:

Зашто не игра Ѓекиќ ?

И што е најлошо, резултат 65-60 за њима, они у напад, цела сала ќути си, никој ни да урла ни да свири ни ништо... а воѓа на Кумани почнуе песму - ми смо лудаци... Ваууу браво, па кога боли кур да ли смо лудаци или не, цццц.

Зашто не игра Ѓекиќ ?

И што е најлошо, резултат 65-60 за њима, они у напад, цела сала ќути си, никој ни да урла ни да свири ни ништо... а воѓа на Кумани почнуе песму - ми смо лудаци... Ваууу браво, па кога боли кур да ли смо лудаци или не, цццц.
доста сас нас извадете не од уста више... сас овакву игру не заслужуев ни публику.. а не па некој да га остави глас на трибину а они да си играв к.р

Генерално много слаба игра. Посебно одбрана. Никој не га чуваше Цветковиќ-а. Костовски делуе дезориентирано, а Младеновиќ нема физички предиспозицие колко и да се трудеше. Мандиќ беше едини играч на ниво днска. Мотиватор голем, знае да погоди и повлече кд треба. Штета екипа не га пратеше. Аврамовиќ пред себе га имаше Дамјана, пробуеше да парира колко што можеше иако разлика е очигледна. А како што слушна имаја и повреду.За 4ке и 5ке немам коментар. Много лигава игра посебно Јаневски и Вујошевиќ. Имав висину имав тежину абе фати сс скок однеси ги тамо до рекламе. Може Хајнс требаше да добие шансу. Тј нов крилан центар за 10 минута ништо не покажа.

Не знам. Два пораза за отрезнување. Стра ме да не се деси исто што и на Димета лани.

Kumani nemav si vrsku od navivanje ne znaev koja pesma kd treba mi gi stizamo 60-65 oni poev mi nekoi mustuluci sto ja znam.

Da se vratimo na utakmicu,Ace e u strasnu sutersku krizu decko nema ni samopouzdanje da pogodi mi esnostavno osven Vuleta nemamo motivatora u tim.

Centri haos Macki od kako igra za repku smeni ga karakter celosno a Radoje e prica za sebe.Sterjov kako topka sa go*na da e namackana po ruke mu skaka.

Dnska izgoresmo od zelju za pobedu,kako da besva igraci preimpesionirani,jbg ne igra svak igrac pred 7000 ljudi svak dn.
Za toj e kriv i trenjer koj nema pregolemo iskustvo ali Igor gu ima i dalje punu podrsku.

Sto ste zapnale ss Djekica tolko decko ne e igraja od april,a i previse e ednodimenzionalan samo u pravac napad igra..

A i Sasa nemase srekju ss slobodni dnska bs kd trebase da fatimo prikljucak on gi promasuese...

Radoje out, Uros/Musli in pa sta bude neka bude.

P.S Ace sse e potreseja na ebite se pederi skopski zatoj nisto nemoga da pogodi :D :D

доста сас нас извадете не од уста више... сас овакву игру не заслужуев ни публику.. а не па некој да га остави глас на трибину а они да си играв к.р

Е туј си грешка дечко , имам да дам најголеми комплименти за КУМАНИ , у овак,в најголем ТЕАТАР само ви како навивачка група и дел кој е позади клупу на наш тим , сви други имав натпревар кој повише сончоглед ке изеде како да не су виделе сончоглед и семке , резултат 65-60 за њима они у напад сви си ќутив само он,ј дел сто га спомна стои и урла заедно с,с кумани , затој ако некој пљукља по играчи пљукајте али они ке останев овуј сезону НАШИ .[DOUBLEPOST=1417645682][/DOUBLEPOST]Дечки како прво изгубиле смо од АБА лигаша , како друго наша игра е снимена и доооообро простудирана , како треќо играчи или ако сакате цел тим немаше подршку од публику јер публика е ИЗГРИЦКАЛА РЕКОРДНИ 2 Тона СЕМКЕ И СОНЧОГЛЕД .
И најважно Аце капитен дефинитивно е у кризу и мислу дека наместо да се пљука по њега и вреѓа треба да се бодри, исто важи и за Младеновиќа .
Кажете ми сви смо да си иде Вујошевиќ а да дојде Луковиќ , и , коју одбрану он ке игра и коју контру ке истрчи или коју контру он ке стигне назад .
Можда на некои ке ги се испуни жеља Луковиќ да се врати брзо брзо , е туја наступа распад систем и иста прича како лани, полани ,преклани , ке си тапакмо у место.

Последно уредено:
ljudi oladete sto su krivi navivaci na igraci nema si vrsku kako na slobodni nekoj vika au ono ovo abe on ako znae kje si ga pogodi pa ic ne mu cue a igraci solidno osven centri sg na kostoskoga covek se turdese ali ne mu ide nesto a odbranu da si gu podobri treba nemamo dobru klupu u mzt kd odmora cvetkovikj igra dixon imav za svi dobri izmene i kude nas ima ali slabije a centar treba da se dovede posto slabo skokovi i tija kakvi su be fanovi na kumanovo koi posle poraz im sviriv aloooo :/ inace kolko li e imalo ljudi u salu od prilike ??

a zamislete kumani da zapalisva baklju pa toj kje bese pokolj kje gi prebiesva policajci a ovija nisto ...

Е туј си грешка дечко , имам да дам најголеми комплименти за КУМАНИ , у овак,в најголем ТЕАТАР само ви како навивачка група и дел кој е позади клупу на наш тим , сви други имав натпревар кој повише сончоглед ке изеде како да не су виделе сончоглед и семке , резултат 65-60 за њима они у напад сви си ќутив само он,ј дел сто га спомна стои и урла заедно с,с кумани , затој ако некој пљукља по играчи пљукајте али они ке останев овуј сезону НАШИ .[DOUBLEPOST=1417645682][/DOUBLEPOST]Дечки како прво изгубиле смо од АБА лигаша , како друго наша игра е снимена и доооообро простудирана , како треќо играчи или ако сакате цел тим немаше подршку од публику јер публика е ИЗГРИЦКАЛА РЕКОРДНИ 2 Тона СЕМКЕ И СОНЧОГЛЕД .
И најважно Аце капитен дефинитивно е у кризу и мислу дека наместо да се пљука по њега и вреѓа треба да се бодри, исто важи и за Младеновиќа .
Кажете ми сви смо да си иде Вујошевиќ а да дојде Луковиќ , и , коју одбрану он ке игра и коју контру ке истрчи или коју контру он ке стигне назад .
Можда на некои ке ги се испуни жеља Луковиќ да се врати брзо брзо , е туја наступа распад систем и иста прича како лани, полани ,преклани , ке си тапакмо у место.
A gledam vujosevic trci kontre I odbranu igra u picku materinu. Ali zatoj ume Igora da ga otera u pm I toj u lice. Epa da ti ebu ja takvoga igraca, a I trenjer kude mu e pamet, ovj ga u lice pcue a on ne ga vadi od igru I ne ga praca u svlacionicu. Pogore nekoj bese kazaja nema motivator u kymanovo I toj e 100% tacno. Nema koj da gu zapali publiku. Lukovica I ja ne ga sakam, amo njegovi kucanja podizasva gu celokupnu atmosferu. I na kraj zasto gi placav I Hajnsa I rusa, pa I djekica ako ne igrav? Golem k.r ako ne igraja djekic od april, sto smoga ondak doveduvale? Ce ga placamo li sga 6 meseca dok on stekne snagu i se vrati u ritam? Ovoj e profesionalizam igrav za pare, ako ne te biva cao I dovidjenja, nema da gi placas da sediv na klupu I da se vracav u formu preko nas, nas ni treba stranac koj ce pravi razliku...

Ај и овога колдскај да га отерам у 3 п.м. иди сс онуј продадену душу што навива за 100 клуба идете заедно у фан клуб на мзт и тамо д*кајте колко су добро сељодромци изиграле и да не те ич боли туки коју песму кумани кт ке гу поев тој не е твој проблем кумани увек су давале и увек ке давав све од себе и увек ке мислив најдобро на клуб затој шетај.

Ај и овога колдскај да га отерам у 3 п.м. иди сс онуј продадену душу што навива за 100 клуба идете заедно у фан клуб на мзт и тамо д*кајте колко су добро сељодромци изиграле и да не те ич боли туки коју песму кумани кт ке гу поев тој не е твој проблем кумани увек су давале и увек ке давав све од себе и увек ке мислив најдобро на клуб затој шетај.
Бидни културан малце...ја само сумира гу утакмицу за тија што не су гледале,што не су биле,овој е форум можу да искажују мислења у кој фан клуб сакам,немора да значи дека навивам за МЗТ,а веруј ми ја колко уткамице сам изгледаја на Куманово задњи 4 године дома/у гости у сопствену режију пола од тија на запад немав у пола од тој изгледано,затој припази на речник,ја нз у кој мој пост виде дека навивам за Мзт,само даде критику за кумани,а куде виде дека ги подржују фемили/мзт...резонирај,прочитај 10 пут,па реплицирај,ај шетај ти сг.

Отече га више сс овија твои безвезни коментари ... мислу дека ти беше едн од онија што још на почетак на сезону фалеше га Радојета што одбрану играја, као на црнца му треба време и ќе се уклопи супер играч. Игор демек одбраја топ играчи и ќе имамо боље игру од лани и добро е што Урош и татко му не су у тим.

Видемо сви ми што играчи су овија 2ца, штета што одпочетак на сезону не отидесва у пакет сс онога првога џукелу.
Збориш демек Луковиќ не игра одбрану, а прави од шалу 5 блокаде у просек куца по 10пута на утакмицу дава по 20+ поена сваку утакмицу.
Радоје никакву одбрану нема, кд е он у игру противник фаќа по 10 офанзивни, напад катастрофа, контре да не прави случајно??? пошто збориш Уроша не га бива за контре.

Види днска Урош 10 минута - 10 поена (5/6) 3 скока, 2 блокаде индекс 20 . Радоје толко индекс нема за 3 месеца

Можда сам едн од ретки туја али Уроша га цену како едн од најдобри играчи и едн од онија што највише допринесе за наш тим у овија последњи 3 године куде нас. Дечко игра атрактивну кошарку (куцање + блокаде) дава увек 15-20поена (али увек) игра од срце за нас, даваше и по 30 и 40 коша, после њега Костоски и Вуле.
Јанески исто му цену допринос, за тија паре што ги зима доста дечко и дава за тим 10поена минимум - стандардно убаци си 2-3 тројке не троши много топке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom