Да им се обрату на тија што ме цитирава пар пута. Како прво немам никакву додирну тачку сас Хајнса а не па кафе да ми плаќа. Второ Има разлог зашто да се трола управа и трењер.
Како прво ако е земаја некој утитулу и бија добар играч тој немора да значи дека е добар трењер.
Второ тај трета лига е лига куде што су соберени старци од 30 године коишто си играв "ку*ташак" у туј лигу.
Не га ни брану Хајнса и немам ништо против,гледај дека цел форум и повише коментирате како они неумеле да играв не само за њега него тија муабети кружесва за сви црнци што дојдева, а некои бева измавани некои си отидева по своју вољу.
Ја немам ништо против титула да дојде у Куманово или да имам нешто против клуб,ама бш ич,само ви гледате да титула падне у куманово. Кажите ми еднога играча у последњи 10 године кој од куманово е биднаја солидан играч и игра за некој клуб сас солидну минутажу.Такв играч нигде га нема,затој што никој не се замара за подмладак и никад нема да се замара.
Тој што на тебе ти изгледа дека овој што га збору е против клуб си тотална грешка,збору за да некој прочита и малко промуќка у главу и размисли што прави сас тија паре што ги фрља нон стоп и ги мења играчи на сваки 3 месеца и неможе да задржи убави играчи на некое убаво време.Освен Микиќ што изигра повише и станимировиќ што дрема на клупу за без потребе.