Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ми несмо у стање да претимо на МЗТ,какв и да ги е тим од наш е подобар и далеко поскуп,али не мора да значи дека не можемо да ги изненадимо,ајде да биде најбоља атносфера јутре,да помогнемо на наши играчи да дојдев до ситуацију да ги изненадимо.

@Captain Clutch bidi siguran deka brian oliver e kvalitetan igrac samo sto ne se prilagodi na igru a i mozda nesto drugo pa on da ne e kvalitet ne bi igraja u NBA -D ligu .

Ako neka si ga tamo, ako moze o drugara mu hajnsa da ga zeme - jos poubavo[DOUBLEPOST=1417548114][/DOUBLEPOST]Ako neka si ga tamo, ako moze i drugara mu hajnsa da ga zeme - jos poubavo

Нејќу много да га ладу за кошарку зашто има много постручни од мене.. Али ке га замолу дотичнога "капитена клуча" да престане да мрси против Куманово бар у овј фан клуб.. Иди у фан клуб на партизана или на мзт па тамо еди што се еде.. Да ти е*у ја таквога кумановца како тебе што се пали на сваку победу на мзт.. Колко и да имамо дрва у тим на сваку утакмицу треба да гледамо сс оптимизам и на сваку утакмицу што ке идемо да гу гледамо треба да се надамо на победу.. И јутре тија сељодромци има да га едев нема да знаев глава куде ги е и од играчи и публику а на тебе ако нешто не ти одговара слушна ке има гостовање па сс њима у бус и фаќај га скопје па тамо гледај дали е мзт у стање да прети на некога или нетреба каиш и трегери у исто време да се носив.. Свите у салу јутре игра наше Куманово и идемо на победу како и увек..

чита чита и туј кд га спомнасте оливера само за вашу информацију гледам ни Никола гу поделија дечко не се избори за место у Рено (2 тим на Сакраменто) и отиде да игра у Канаду :)

јутре сс мзт незнам што ќе биде имав подобар тим али не функционирав како што треба, тој ни е шанса што треба да гу искористимо ако сга на ги темамо, нема никад да ги тепамо :)

иначе куде можев карте да се купив и колко су ?
информација дека џерел блесингејм отишја си од цибону значи ли тој дека потпишуе сс нас :vozbud:

Да им се обрату на тија што ме цитирава пар пута. Како прво немам никакву додирну тачку сас Хајнса а не па кафе да ми плаќа. Второ Има разлог зашто да се трола управа и трењер.
Како прво ако е земаја некој утитулу и бија добар играч тој немора да значи дека е добар трењер.
Второ тај трета лига е лига куде што су соберени старци од 30 године коишто си играв "ку*ташак" у туј лигу.
Не га ни брану Хајнса и немам ништо против,гледај дека цел форум и повише коментирате како они неумеле да играв не само за њега него тија муабети кружесва за сви црнци што дојдева, а некои бева измавани некои си отидева по своју вољу.
Ја немам ништо против титула да дојде у Куманово или да имам нешто против клуб,ама бш ич,само ви гледате да титула падне у куманово. Кажите ми еднога играча у последњи 10 године кој од куманово е биднаја солидан играч и игра за некој клуб сас солидну минутажу.Такв играч нигде га нема,затој што никој не се замара за подмладак и никад нема да се замара.
Тој што на тебе ти изгледа дека овој што га збору е против клуб си тотална грешка,збору за да некој прочита и малко промуќка у главу и размисли што прави сас тија паре што ги фрља нон стоп и ги мења играчи на сваки 3 месеца и неможе да задржи убави играчи на некое убаво време.Освен Микиќ што изигра повише и станимировиќ што дрема на клупу за без потребе.

Карте нема више,распродадени су иначе цена е 120 денара:icon_mrgr:

Да им се обрату на тија што ме цитирава пар пута. Како прво немам никакву додирну тачку сас Хајнса а не па кафе да ми плаќа. Второ Има разлог зашто да се трола управа и трењер.
Како прво ако е земаја некој утитулу и бија добар играч тој немора да значи дека е добар трењер.
Второ тај трета лига е лига куде што су соберени старци од 30 године коишто си играв "ку*ташак" у туј лигу.
Не га ни брану Хајнса и немам ништо против,гледај дека цел форум и повише коментирате како они неумеле да играв не само за њега него тија муабети кружесва за сви црнци што дојдева, а некои бева измавани некои си отидева по своју вољу.
Ја немам ништо против титула да дојде у Куманово или да имам нешто против клуб,ама бш ич,само ви гледате да титула падне у куманово. Кажите ми еднога играча у последњи 10 године кој од куманово е биднаја солидан играч и игра за некој клуб сас солидну минутажу.Такв играч нигде га нема,затој што никој не се замара за подмладак и никад нема да се замара.
Тој што на тебе ти изгледа дека овој што га збору е против клуб си тотална грешка,збору за да некој прочита и малко промуќка у главу и размисли што прави сас тија паре што ги фрља нон стоп и ги мења играчи на сваки 3 месеца и неможе да задржи убави играчи на некое убаво време.Освен Микиќ што изигра повише и станимировиќ што дрема на клупу за без потребе.
Ти изгледа касниш сс прикључување на форум не ги навраќај теме кои бесва дискутирани туј .. кажи ми како сакаш да се произведе играч од Куманово кд ККК се реактивира 2009 O.o Не знам до толко ли немате нешто у главу да размислите и логички да ги повржете ствари, генерација 94/95 топрв улазав на врата у Македонску кошарку тој су деца кои су по 19 године сг и играв Втору лигу сс магариња од 30 године и победуев значи дека за 2 године ке имамо барем 2ца Кумановци кои ке су у наш тим и дека такој се постепено гради домашан састав не ми јасно ти сакаш од часови по физичко и играње на кошеви у трговски да се извади квалитетан играч .. па човече ми до пред 5 године немасмо тим у кошарку куде нас ... едуцирајте се малце нема да ви наштети !

хаха да се едуцирамо? деца сас 19 године треба веќ да су тија кои играв у прву лигу ако сака да стекне поголемо искуство.За да се произведе играч треба на њега да работи некој од наш клуб. Кажи ми кое дете од тија ти што ги каза 19 годишни седи на клупу или трењира сас прву екипу? Ниедн ама бш ниедн, викнале некое дете да преседи на клупу на гости колко да кажев земале дете.
А ако си толко упутен у кошарку и сам знаеш дека има најмалко 2 деца кои можев да почнев бар да трењирав сас њима да се уклапав да стекнуе искуство.Како тој у рок од 5 године ни едно дете не најдева не ми е јасно?
..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom