Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Идеја на управу била да се смени Хајнс за некога поквалитетнога, али Михајловски не се сложија. Договор му е до декември, па ако нешто се мења ке се мења тга.
Hajns ima FIBA dogovor na 3 meseca i nema sanse da siide porano..osim ako ne mu gi dadev plate unapred..zatoj niti uprava saka da ga smeni Hajnsa niti Mihajlovski ne se slozija.....a deka Hajnes treba da se prati doma i ja sam za....[DOUBLEPOST=1414309680][/DOUBLEPOST]
K.K Mihajlovski 59-54 K.K Pelister
Gleda gu utakmicu i mozu da kazu deka deca izigrava fantasticno..Pelister nemase nikakvu sansu za pobedu iako ovuj godinu su prvi favoriti za vracanje u Prvu ligu.

И они играв лошо, али ми смо катастрофа. Надам се дека у второ ќе се подосвестив малце, Соколи можев и треба да се добиев!

Серија 13-0 у треќу четвртину и водимо :) Улегнава Кумани и одма серија се прави :D Сга за сга у треќу солидна игра, само да продужив такој до крај!

Kostoski i mladenovic mnogo slabo a i sudija mamicu mu sto ne mu dade tehnicku na onoga knezevica sto treba da ga udari pa tga da dobie tehnicku

Centri sto nemamo nemamo ama i ovija shuteri katastrofa pa idi na dva poena ke ti pravi faul mora li na kontru trojku da shutiras da me gu fati nekoj pod kos

Очај... поново онј проблем сс гостувања. Много лошо и аматерски одиграно освен на моменти. Не дека до толко е битан меч, али срамота од овакв Карпош да се изгуби! Костоски МНОГО СЛАБО, Радоје и Хајнс везе немам како су ги бирале...

Аврамовиќ положи директ у таблу :D Колко само овакви аматерски потези имаше днска, од Османа особено, иако изигра он солидно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom