Da ne bide navracanje na lukovica
ama lukovic e KRALJ za ovija simpanza kako hajnsa i vujosevica.
Sakaja bi da ga znam odgovor od nasega trenjera koj kaza deka on ke davaja sansu na kumanovski ''talenti" (igraci - nebitno)
kude su mu tija ? i koi su tija ?( mislu deka nemamo takvi) a i ( familija lukovici doveduvala samo igraci od nadvor)
Mihajlovski i brat mu besva protiv lukovica a ustvari dovadjamo do zakljucak deka lukovic i ako neznaese mnogo da igra facase topke pod kosh i se borese solidno za klub........
E toj sto trener, brat mu, bratanac mu, sestricic mu, itn itn besva protiv njega e sve sranje kao demek on samo ss tatka mu u paket dovadja ili previse pare trazija (prikaske za mali deca)?! a kolko kostav tija vujosevic i hajns ?
Strasno, loso, zalno, ovdeka ne gu praviv ekipu i ne gi birav igraci tija sto znaev kako na primer sportski kosarkarski rabotnici, nego ''sponzori'' sto vodiv privatni biznisi sto nisto ne razbirav od kosarku (ne deka gro od nas mnogo razbiramo) i su tuja na ednu godinu, a zasto su tuja?
Mi ke mlatimo praznu slamu, i ke si vadimo oci, a oni ke mlativ pare i ke krkav prasinja.
Koj saka neka se naljujti i neka se pronajde
trenjer na minut i pol do kraj i tesan rezultat od 2 razlika za domacina igra zonu kude primamo trojku od cistu poziciju i idemo na - 5, hajns i vujosevic ma kolko i da gi branite cist promasaj pa ke kazu!
Previse pametnjakovci u upravu kilava ekipa.......
Sve dok e od korist i e kratkorocno investiranje u klub - neverujem u nikoga, tesko na nas koi iskreno ga sakamo svoj klub i svoj grad bez razliku na partisku opredelbu.
Tesko mi e a veruju i na mnogo drugi, ali trener, hajns i vujosevic za mene aut dok e vreme (postuju sto e igor kumanovac i treba da dobie sansu ali prerano e mislu za tuj sansu).
Da ne me svatite pogresno deka sakam lukovic 1 i 2 da dojdev, ja sam da se izbere objektivno trenjer koj ke donese uspeh i objektivno igraci kvalitetni maksimalno kolko moze u soodnos na budzet ss koj raspolagamo- za dobro na svi nas!!!