Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
И ја да кажу нешто за утакмицу, потачно за играчи , и прва и втора постава ке се уиграв ке се склопив акцие и тд... ама центра немамо не е заебанција. Ке не тепав под кош ке ни давав по 40 поена нема шансу да се одбранимо сс Вујошевиќа... а други играчи мислу дека још не су га покажале све оној што га знаев (мислу на овија што дојдева сга русин ,србин и американац :)) )

нешто ново около тим има ли ? има ли шанса да се донесе 6-ти странац пред почетак на сезону ли тешко ?

Што бидна сс КСК лани бесва у другу лигу, сга ги нема нигде.... КК Михајловски напредуваја у другу лигу, Пинк Пантери у трету.
Клуб на Стоиљковиќа да не се распадна

мислу дека од 12.30играле... и нов пораз 7разлика такој нешто беше... според другарче добра игру имале наши... ако е бија још некој нека пише што како.

1. Ja bese I tvoe drugarce vrsku nema kumanovo e katastrofa neumev ednu akciju da napraviv kosevi sve na silu jegorov I vujosevic ne igrasva, sasa avramovic mn dobar igrac vule I kurco standard

Саша Аврамовиќ почна добро погоди 2 тројке по ред ама после некако како да се исплаши. Али у глобалу беше добар, иако неможеше бш да га прати Самарџиски-та. Костовски изигра најдобро гледа се дека дечко се труди, погоди неколко тројке и бореше се за сваку топку. Мандиќ стандард изигра добро. Први две четвртине делуеше изгубено после на крај се разигра. Незнам како ке га доведе у ред Михајловски. Много е своеглав и нервозан. И на две задњи пријателски рита шишиња, дере се на кога стигне. Други бесва слаби. Хајнс нигде га нема, даде неколко поена имаше едн-два скокови и тој беше све. Ајде некоју пролазну оценку може да добие зш се трудеше у одбрану. Јаневски како гуска у мглу. Штерјов ми се свиќа како игра. Брз и подвижан е за центра ама мора да поработи малце на самодовербу. Маце мал слабо. Никад и не сам га сакаја како играч. Осман трчи лево-десно профил на играча како капитена од лани. Тој би биле мои утисци. Добро е што га викнале Дачу у тим. Од кумановски играчи мое мислење е дека само он може да одговори на тој што се тражи за прву лигу.

Да не ве лже крајан резултат. Освен у прву четвртину Работнички цело време имаше солидну предност. У треќу четвртину ако не се лжу и беше +/- 20 разлика. Страшно добро уиграна машинерија. Има да правив много проблеми.

Последно уредено:
Док наши центри се повредуев у спање или док идев у вц... види га Луки што прави против грчки прволигаши :D

"Луковиќ одигра импресивен меч со 18 поени, 5 скока и 3 блокади"

Отиде си според мои информацие.
Oки е још увек у Куманово кажано му е дека може да тренира сс тим док не најде друг ама нема да му платив за тој .. па затој не ни доваѓа на тренинзи :D

Виде га пред некој дн,мислу дека искочи од револушн сас још еднога дечка.И даље стоју позади тој што га кажа дека ми сас овј тим ке имамо озбиљни проблеми да бидемо 4-ти,тс пред Фени и Соколи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom