Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
pa nas svi centri ne "kinev" ,:D takoj da vidimo protiv drugi kako ke se pokaze

И тој што викаш :D Абе борбен играч, ама ми се чини само борбен... да не кобимо, вероватно ќе се уклопи. Од Петровскога е боље, тој сигурно!

Што сакате повише?Донесен е да игра од 8-10 минута по утакмицу за ротацију на Уроша...сасвим солидан избор ја беше за њега,Аврамовски и Штерјов,ама еве бидна Костески,браво за управу. (y)

Па тој ви га збореше ја пред некој дн, одрале га ептен
Ако му е, у гето дошја протиф гето клинци : )

Негоооо, осфен Кику иамо ли куманофца у тим ?

Да бе, Димитар Илиевски, Вусо ли како га викасва, плус мислу дека и капитен треба да се рачуна како кумановац више :D

Нема трт-мрт у моју маалу да се знае кое е најголемо гето у Куманово :свиркам:

Има ли нешто ново за Курчу?

И да,Среќна Нова на сви другари,пуно здравје,среќа и успех у живот!

Да бе, Димитар Илиевски, Вусо ли како га викасва, плус мислу дека и капитен треба да се рачуна како кумановац више :D

Абе овај биточанец ќе да е.Талентирано детето ми делуваше ко ќе гостуваше со младинци на Фени во Битола,има минутажа кај вас?

Абе овај биточанец ќе да е.Талентирано детето ми делуваше ко ќе гостуваше со младинци на Фени во Битола,има минутажа кај вас?

Искрено да ти кажу, мислу дека е Кумановац и дека не зборимо за истога, ај некој поупутен нека каже каква е работа :D Не игра много често, а и кд игра нема време да импресионира дечко, од муабети викав дека бија солидан играч. Шут мене не ми се свиѓа, спор е малце.

Среќна нова успут друштво! Нека биде 2014 година за титулу! :D

Марко Јовановски е кумановац,Димитар Илиевски не е од Куманово. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom