Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера Кумани кежуал во Јане. Еве слика со трофеј (y)

d420i.jpg

Не сум Фа,неам ништо против вас..али ова на нет јачање со шалови и маички не е никаков трофеј.Па уште дали е фејк или не..се знае што е трофеј транспарент на групата.Друго не е никаква потешкотија да се земе,сте нашле од 1500 луѓе ваши јаки момци земале од некој деца гарант..Не зборам за вас конкретно сите групи вака праат за жал.

Кумани&ЦПБ = Шверцери...... Срамови ејј..... на 14 годишно дете му го земале шалот..... Излегле од кола 4 ца битанги.......
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:13 ---
Цела прва четвртина без навивање ради карти што не им дале.... Они напаѓаат 14 годишно дете и му зимаат шал,а притоа се фалат божем некој трофеј..... срамота

^
Епа што не влегле тогаш во сала? Фино лепо нека купат карта, и нека се јачаат со шалот! А не преку нет.

Дали е 14 или 5 годишно битно они дошле во гетото и си играле жмурка со вашите членови.;)

Во гетото или кај што е границата меѓу општина Аеродром и општина Автокоманда.... ?
aaxhmq.jpg

Срамота..... 4 битанги фаќаат дете од неполни 14 години и му зимаат шал,а притоа се фалат дека нешто големо направиле...... Па на овие треба доживотна забрана за следење на натпревари и влез на било кој спортски настан...

п.с Истите "Мафијаши" го следеле натпреварот и ќутеле како пички... ако си толкав мангуп биди мангуп СЕГДЕ.....

и уште нешто..... Го средивте градот од натписите Ф.а ? зошто има уште што ви го красат :)

^
Епа што не влегле тогаш во сала? Фино лепо нека купат карта, и нека се јачаат со шалот! А не преку нет.
Да направиле така ќе беше а зашто не украле транспарент и да се степаат со фа.
Дај искулирајте ви земале дечките шал во ваша населба(приградска) се разбира :pos:

Абе неписмени едни ! Цела четвртина поради вас не навивавме и вие мангупи " кежуал " нешто а у сте зеле шал.Па јака штикла ако сте зеле шал и сте се сликале у парк каде што таму поминува човек на 10 дена еднаш.Абе да бевте толку кежуал и мангупи што не викнавте песна за вашето Куманово и извадивте застава у сала,ама не,правите навивачи вадат застави по паркови.Епа сакам и јас да бидам прав навивач па ќе земам застава и ќе идам ќе се сликам у Рим,Москва,Бејрут,Истамбул, да напумпаме што повеќе интернационални гостовања како вие што правите,бидејќи Аеродром за вас е тоа што за мене е Мајами

Абе неписмени едни ! Цела четвртина поради вас не навивавме и вие мангупи " кежуал " нешто а у сте зеле шал.Па јака штикла ако сте зеле шал и сте се сликале у парк каде што таму поминува човек на 10 дена еднаш.Абе да бевте толку кежуал и мангупи што не викнавте песна за вашето Куманово и извадивте застава у сала,ама не,правите навивачи вадат застави по паркови.Епа сакам и јас да бидам прав навивач па ќе земам застава и ќе идам ќе се сликам у Рим,Москва,Бејрут,Истамбул, да напумпаме што повеќе интернационални гостовања како вие што правите,бидејќи Аеродром за вас е тоа што за мене е Мајами

:pos:

Мали се напалио...
Ко прво најди си ги тие 4ца што биле таму и што го земале тој шал па на нив им покажувај мускули. За Ајродром лечи комплекси и фрустрации на друго место. Јас си пишав у ваша тема за тоа што сте испоштувале и не сте навивале 1/4.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom