Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Вчера Кумани кежуал во Јане. Еве слика со трофеј (y)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.359
Поени од реакции
18.476
Не сум Фа,неам ништо против вас..али ова на нет јачање со шалови и маички не е никаков трофеј.Па уште дали е фејк или не..се знае што е трофеј транспарент на групата.Друго не е никаква потешкотија да се земе,сте нашле од 1500 луѓе ваши јаки момци земале од некој деца гарант..Не зборам за вас конкретно сите групи вака праат за жал.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Кумани&ЦПБ = Шверцери...... Срамови ејј..... на 14 годишно дете му го земале шалот..... Излегле од кола 4 ца битанги.......
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:13 ---
Цела прва четвртина без навивање ради карти што не им дале.... Они напаѓаат 14 годишно дете и му зимаат шал,а притоа се фалат божем некој трофеј..... срамота

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^
Епа што не влегле тогаш во сала? Фино лепо нека купат карта, и нека се јачаат со шалот! А не преку нет.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Дали е 14 или 5 годишно битно они дошле во гетото и си играле жмурка со вашите членови.;)
Во гетото или кај што е границата меѓу општина Аеродром и општина Автокоманда.... ?

Срамота..... 4 битанги фаќаат дете од неполни 14 години и му зимаат шал,а притоа се фалат дека нешто големо направиле...... Па на овие треба доживотна забрана за следење на натпревари и влез на било кој спортски настан...

п.с Истите "Мафијаши" го следеле натпреварот и ќутеле како пички... ако си толкав мангуп биди мангуп СЕГДЕ.....

и уште нешто..... Го средивте градот од натписите Ф.а ? зошто има уште што ви го красат :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^
Епа што не влегле тогаш во сала? Фино лепо нека купат карта, и нека се јачаат со шалот! А не преку нет.
Да направиле така ќе беше а зашто не украле транспарент и да се степаат со фа.
Дај искулирајте ви земале дечките шал во ваша населба(приградска) се разбира :pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Абе неписмени едни ! Цела четвртина поради вас не навивавме и вие мангупи " кежуал " нешто а у сте зеле шал.Па јака штикла ако сте зеле шал и сте се сликале у парк каде што таму поминува човек на 10 дена еднаш.Абе да бевте толку кежуал и мангупи што не викнавте песна за вашето Куманово и извадивте застава у сала,ама не,правите навивачи вадат застави по паркови.Епа сакам и јас да бидам прав навивач па ќе земам застава и ќе идам ќе се сликам у Рим,Москва,Бејрут,Истамбул, да напумпаме што повеќе интернационални гостовања како вие што правите,бидејќи Аеродром за вас е тоа што за мене е Мајами

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе неписмени едни ! Цела четвртина поради вас не навивавме и вие мангупи " кежуал " нешто а у сте зеле шал.Па јака штикла ако сте зеле шал и сте се сликале у парк каде што таму поминува човек на 10 дена еднаш.Абе да бевте толку кежуал и мангупи што не викнавте песна за вашето Куманово и извадивте застава у сала,ама не,правите навивачи вадат застави по паркови.Епа сакам и јас да бидам прав навивач па ќе земам застава и ќе идам ќе се сликам у Рим,Москва,Бејрут,Истамбул, да напумпаме што повеќе интернационални гостовања како вие што правите,бидејќи Аеродром за вас е тоа што за мене е Мајами
:pos:

Мали се напалио...
Ко прво најди си ги тие 4ца што биле таму и што го земале тој шал па на нив им покажувај мускули. За Ајродром лечи комплекси и фрустрации на друго место. Јас си пишав у ваша тема за тоа што сте испоштувале и не сте навивале 1/4.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41

Kajgana Shop

На врв Bottom