Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Најверотно и наредан викенд ќе имамо утакмицу против ангели..
Сг читам и кош.мк пишале као меѓусебан дуел се гледаја.. овија од федерацију не разбирав ваљда..
Ако е такој можда и боље да се избега мзт у евентуално полуфинале..

Не мора домашни да се доведев, може едн од наши редови да добие пасош и да игра како домашан, а место њега да дојде странац. Уз кур су ми наши.

Не мора домашни да се доведев, може едн од наши редови да добие пасош и да игра како домашан, а место њега да дојде странац. Уз кур су ми наши.
Па генерално тим кој има најдобри домашни играчи е првак, џабе странци кд клупа и ротација су дупка аматерска. Днска у ал стар утакмицу домашни играчи ги тепасва странци... не е толко лошо.

Па генерално тим кој има најдобри домашни играчи е првак, џабе странци кд клупа и ротација су дупка аматерска. Днска у ал стар утакмицу домашни играчи ги тепасва странци... не е толко лошо.

Ништо ај близнаци ќе идев у пензију за 2/3 године па тга можда ќе смо конкуренти и ќе имамо шансу, и онакој нема кој да ги замени.

Момент дека наши очекувања су паднени на тој дека ако соберемо још неколко солидни играча ми можемо да играмо АБУ, место тој да ни бидне нормоалнно е тужна слика за наш клуб. :oops:

Незнам оти толкави негативности имате кон клубот, имате сосема солиден тим и едни од најдобрите странци во лигата + тренер. Поарно да ви играт овие него некој американци шо незнат ни кај дошле ни ништо а сите барат преку 2000+ ако играле во некој клуб во Европа пред тоа. Македонци нема и да сакате кој да ги земите, ова година финале е ТФТ - МЗТ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom